Πρώτες ανανεώσεις, αλλά και… αποχωρήσεις

*ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2020 20:25

Εξαιρετική ήταν η παρουσία που είχε ο Ηρακλής Λάρισας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ήταν από τις καλύτερες ομάδες, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία. Ήδη από τη διοίκηση ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και σε σχετική

ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση συνεργασίας με τους τερματοφύλακες Τάσο Παπαγιάννη και Γιάννη Σπηλιόπουλο, τους κεντρικούς αμυντικούς Πέτρο Ψωμολιά και Κώστα Τάρτα, τους χαφ Σπύρο Ζαφειρίου, Ηρακλή Γκιουρσάνη, Γιάννη Χρηστίδη και τους φορ της ομάδας Γιώργο Κακαβίτση και Γιώργο Φώτο. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας μας.
Επίσης ο Ηρακλής Λάρισας με λύπη του και σεβόμενος την επιθυμία τους, ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Γιαννακόπουλο και τον Αποστόλη Νάστα. Οι δύο αυτοί παίκτες αποτέλεσαν τα προηγούμενα χρόνια σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του Ηρακλή και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην κατάκτηση του Super Cup και την απόλυτα πετυχημένη πορεία του Ηρακλή στη Γ' Εθνική. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους και να ξέρουν ότι πάντα θα έχουν μια θέση στη μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass