Ο Λαρισαίος Ανδρέου στον ΠΑΟ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2015 20:20
           

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έμεινε από τον Παναθηναϊκό ο Τάκης Σπυρόπουλος. Ο 23χρονος δεξιός μπακ μετά από 2.5 χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι» αποχώρησε από το δυναμικό του συλλόγου, προκειμένου να βρει ομάδα στην οποία θα μπορέσει να παίξει περισσότερο και να καθιερωθεί.

Ο Σπυρόπουλος εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2013, με τους Φιγκερόα, Ντίνα, Καζιγιάμα, Κάιπερ, Εσπάρθα. Στο διάστημα της παραμονής του δεν μπόρεσε να βρει θέση στην ενδεκάδα κι έτσι η διοίκηση αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει και, πλέον, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου έχει το περιθώριο να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο 17χρονος Λαρισαίος Γιάννης Ανδρέου, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Τύρναβο και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι», ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το "τριφύλλι" το οποίο και θα έχει διάρκεια τριών ετών και προσθέτει: «Ο γεννημένος στις 08/10/1997 διεθνής αμυντικός θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Κ-20».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass