UEFA:«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα…»

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2020 20:18

«Περιμένουμε τα συμπεράσματα της ομάδας εργασίας που έχει συσταθεί σχετικά, εξετάζοντας κάθε πιθανή λύση και επιλογή, προκειμένου να προχωρήσουμε σε αποφάσεις στην επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής στις 17 Ιουνίου».


Αυτή είναι η επίσημη τοποθέτηση της UEFA, αφήνοντας ξεκάθαρα κάθε ενδεχόμενο στο... τραπέζι, σχετικά με τις αποφάσεις που αναμένεται να ληφθούν για τη συνέχεια και τη διεξαγωγή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League, Europa League, Super Cup), αντιμετωπίζοντας τον αντίκτυπο που έχει προκαλέσει και στο ποδόσφαιρο η πανδημία του κορονοϊού.
Με αφορμή την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ανάμεσά τους και της ελληνικής Super League (6/6), αλλά και την έντονη φημολογία που αναπτύσσεται -και δεν έχει διαψευστεί-, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, σχετικά με την αλλαγή στη μορφή, στις ημερομηνίες, αλλά και στους χώρους φιλοξενίας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ένα ντόμινο που ίσως οδηγεί το UEFA Super Cup 2020 από το Πόρτο στην Αθήνα, από την UEFA τονίστηκαν τα εξής:
«Έχει δημιουργηθεί ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τις λίγκες και τους συλλόγους για την εξέταση λύσεων στο ημερολόγιο και επιλογές μορφής που θα επέτρεπαν την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.
Εξετάζεται μια ποικιλία επιλογών και δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις σε αυτό το στάδιο. Η επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου».
Όπως είναι γνωστό, η UEFA έχει συστήσει ομάδες εργασίας που συγκροτήθηκαν σε συνεργασία με τη European Club Association (ECA), European Leagues (EL) και την Ενωση Ποδοσφαιριστών FIFPRO Europe, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αγώνες σε όσο το δυνατόν περισσότερα πρωταθλήματα, πριν ξεκινήσουν εκ νέου οι αγώνες των διοργανώσεών της τον Αύγουστο.
Να σημειωθεί ότι οι ομάδες εργασίας, που θα καταλήξουν στα συμπεράσματα, τα οποία θα διαμορφώσουν τις αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής, συνεργάζονται επίσης με τη νεοσυσταθείσα ιατρική υπο-ομάδα, υπό την προεδρία του καθηγητή Tιμ Μέγερ, η οποία εξετάζει θέματα υγείας σχετικά με την επιστροφή στο ποδόσφαιρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass