Παρελθόν και επίσημα ο Τ. Μπεριτζάς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2020 20:10

Το Δ.Σ. του Φαλανιακού ανακοίνωσε τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάσο Μπεριτζά και του βοηθού του Κώστα Παπαρίζου και τους ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική προσφορά στην ομάδα.

Τέλος, τους εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας.

 

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧIΕΣ
Το πρώην, πλέον, τεχνικό τιμ του Φαλανιακού (Μπεριτζάς, Παπαρίζος, Κιόρογλου) για τη λύση της συνεργασίας δήλωσαν τα εξής:
«Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας προς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην ομάδα του Α.Σ. Φαλανιακού.
Καταρχάς ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κ. Στέλιο Αμανατίδη (Πρόεδρο) και Αποστόλη Καρακίτσιο (Γενικό Αρχηγό) καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Φαλανιακού, που μας τίμησαν με την επιλογή και μας ανέθεσαν στην ομάδα προπονητικό ρόλο.
Τους ποδοσφαιριστές που με επαγγελματική συνέπεια συνεργάστηκαν μαζί μας, μας σεβάστηκαν και απέδιδαν στην πράξη, όλα αυτά που προσπαθούσαμε να τους διδάξουμε έτσι ώστε να φτάνουμε τους στόχους μας.
Θα ήταν βασική μας παράλειψη, αν στον κατάλογο των ατόμων που απευθύνουμε ευχαριστίες, δεν συμπεριλαμβάναμε και τον «Πατέρα» όλων μας τον κ. Φίλιππα, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα στην οργάνωση έτσι ώστε να μην μας λείπει τίποτα.
Τέλος ευχόμαστε στην ομάδα του Α.Σ. Φαλανιακού να συνεχίσει με επιτυχίες και για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass