Σε ρυθμούς πρωταθλήματος ο Απόλλων Λάρισας

*ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 *Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2020 21:10

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον ο Απόλλων Λάρισας, μετά την προχθεσινή απόφαση των αρμοδίων αρχών για επανέναρξη της Super League 2, στις 29 Ιουνίου.


Οι «κυανόλευκοι» που συνεχίζουν τις ομαδικές προπονήσεις, θα επιδιώξουν να βρεθούν στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας τέλος του μηνός, όταν θα αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ενώ στο φινάλε θα αγωνιστούν στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ.
Στόχος της λαρισινής ομάδας είναι να τερματίσει στην πρώτη εξάδα που ήδη βρίσκεται σήμερα και να συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα πλέι οφ.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Άριαν Μπελά είναι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του, που παρά τη μεγάλη αποχή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν ιδιαίτερα και σιγά-σιγά μπαίνουν πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Χθες η προπόνηση έγινε το απόγευμα και το βάρος δόθηκε στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, σήμερα θα γίνει μία προπόνηση το πρωί, ενώ πιθανότατα να δοθεί στους ποδοσφαιριστές διήμερο ρεπό, την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Ιουνίου.
Στον αγώνα με τον Πλατανιά δεν θα παίξει ο Κώστας Χατζής, ο οποίος οφείλει ποινή μίας αγωνιστικής, πριν παρθούν τα μέτρα για τον κορονοϊό και διακοπεί το πρωτάθλημα.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
Στο μεταξύ, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Super League 2- Football League, αποφασίστηκε να οριστεί μια επιτροπή που θα αναλάβει να «τρέξει» τα θέματα της Λίγκας.
Αυτή η οκταμελής επιτροπή αποτελεί από τους κ. Αϊβάζογλου (ΑΟ Τρίκαλα), Κολοκυθά (Λεβαδειακού), Μονεμβασιώτη (Απ. Σμύρνης), Ροκάκη (Χανιά), Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα) και θα συναντηθούν, αρχικά, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου στις 14:30.
Θα ακολουθήσει -εκτός απροόπτου- την Τετάρτη 10/6 στις 13:00 συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και εν συνεχεία η επιτροπή θα έχει επαφές και με την ΕΡΤ.
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
Τέσσερα αιτήματα, γύρω από το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων, σκοπεύει να καταθέσει η Super League 2 προς την ΕΠΟ ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος (και) της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά το προεδρείο της Super League 2 αναμένεται να προτείνει προς την Ε.Ε. τα εξής:
-Θα ζητηθεί παράταση έως 30/6 για τη ρύθμιση ανεξόφλητων οφειλών.
-Η υποβολή των εγγράφων των ΠΑΕ για την αδειοδότηση να γίνει στις 10/7.
-Το πρόστιμο που προβλέπεται για παραβάσεις των «βασικών κριτηρίων» αδειοδότησης να μειωθεί από 20.000 σε 10.000 ευρώ.
-Σε περίπτωση μη αδειοδότησης, να απαγορευθούν οι μεταγραφές περισσότερων των τριών ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών και να επιτραπούν οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 25 ετών χωρίς αριθμητικό περιορισμό και επίσης να επιτρέπονται οι ανανεώσεις συμβολαίων, επίσης χωρίς αριθμητικό περιορισμό και διάκριση υπηκοότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass