Στον Ολυμπο για «παραπέντε» ο δήμαρχος και ο δασάρχης Ελασσόνας

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ «ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ»

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2020 20:01

Αυτοψία σε δασική έκταση της κοινότητας Κοκκινοπηλού – Καλυβίων πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο δασάρχης Ελασσόνας κ. Χρ. Αναστασόπουλος, προκειμένου να προσδιοριστεί η έκταση στην οποία θα δημιουργηθεί η πίστα προσέγγισης των αιωροπτεριστών σε αγώνες που διεξάγονται στη θέση «Τουρτοφωλιά».


Στην αυτοψία παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Υποδομών Βορείου Τομέα κ. Ι. Νάνος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκινοπηλού – Καλυβίων κ. Γ. Ζέττας, οι οποίοι και υπέδειξαν τα σημεία που κρίνονται κατάλληλα για τη χρήση που προορίζονται, σημειώνοντας ότι από τη θέση «Τουρτοφωλιά» στην περιοχή του Ολύμπου απογειώνονται αλεξιπτωτιστές πλαγιάς «παραπέντε» από όλο τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον δασάρχη και τη δασική υπηρεσία για την προθυμία να συνδράμουν στην προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής με την αξιοποίηση – διαμόρφωση δασικής θαμνώδους έκτασης, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή αθλητών και προπονητών, καθώς η θέση «Τουρτοφωλιά» θεωρείται από τους καλύτερους προορισμούς αθλητών «παραπέντε», λόγω της μορφολογίας και των κλιματολογικών συνθηκών που δημιουργούν τα κατάλληλα θερμικά αέρια ρεύματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass