Πινακάς ή Βινίσιους

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ - ΤΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2020 21:33

Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ με την ΑΕΛ να υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο Ael Fc Arena τον Αστέρα Τρίπολης, με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού οι «βυσσινί» επιδιώκουν την 7η θέση που ίσως τους οδηγήσει στην Ευρώπη.


Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στους παίκτες είπε ότι υπάρχουν επτά αγώνες και στόχος είναι επτά νίκες για να μπορεί η ομάδα να τερματίσει στην 7η θέση. Παράλληλα τους είπε ότι οι αναμετρήσεις αυτές αποτελούν κριτήρια για όλους ώστε η ομάδα να ξέρει τι θα αναζητήσει σε έμψυχο δυναμικό τη νέα χρονιά. Ο προπονητής έχει εισηγηθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δύο μεταγραφές, δείγμα ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό.
Το μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο παιχνίδι είναι η θέση τον σέντερ φορ αφού ο Παπάζογλου  είναι τιμωρημένος και οι επιλογές του προπονητή είναι δύο, ο νεαρός Πινακάς και ο Βινίσιους. Η τελική απόφαση δεν αποκλείεται να παρθεί σήμερα στις ασκήσεις τακτικής που θα γίνουν στο Ael Fc Arena, αφού προηγουμένως υπάρξει ανάλυση του αντιπάλου σε βίντεο.
Από κει και πέρα τα πράγματα είναι πιο απλά αφού στις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις παικτών και ο Γρηγορίου θα επιλέξει αυτούς που έφθασαν μετά την καραντίνα σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Πάντως στη μεσαία γραμμή στα χαφ μάλλον θα παίξουν οι Αλί Γκαζάλ και Σετσέροβιτς, ενώ πιο μπροστά οι Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Ασούμπρε.
Στην άμυνα θα φανεί σήμερα με εξαίρεση τον Κρίστινσον  που θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια.

 

PLAYER OF THE CLUB Ο ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ
Η Super League  ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τριών πρώτων ποδοσφαιριστών σε ψήφους, του διαγωνισμού Player of the Club της Α.Ε.Λ. Πρώτος ο Κρίστινσον 20,91%, δεύτερος ο Ουάρντα 19,95% και τρίτος ο Μιλοσάβλιεβιτς 19,77%.  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ με Παναιτωιλικό στο Αγρίνιο και με ΝΠΣ Βόλο στη Λάρισα θα γίνουν Δευτέρα 15 Ιουνίου και Δευτέρα 22 Ιουνίου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass