Oλα έτοιμα στην ΑΕΛ

ΜΕ 25 ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1 - ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΤΕΡΜΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2020 21:09

Μετρά αντίστροφα πλέον ο χρόνος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1, όπου θα έχουμε τη διεξαγωγή των πλέι οφ και πλέι άουτ, αντίστοιχα.


Η ΑΕΛ περιμένει την κλήρωση των αγώνων για τα πλέι άουτ της διοργάνωσης και θα μάθει το πρόγραμμά της το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαΐου, ενώ και επίσημα η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου.
Στη διαδικασία των πλέι άουτ θα προσπαθήσει να πετύχει το απόλυτο και να τερματίσει στην 7η θέση της βαθμολογίας, η οποία μπορεί και να οδηγήσει τους «βυσσινί» στην Ευρώπη, εάν κάποιες ομάδες της πρώτης κατηγορίας δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για να παίξουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.
Από κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν καθημερινά με πολλή όρεξη στις προπονήσεις και δεν υφίσταται μέχρι τώρα το παραμικρό πρόβλημα.

 

25 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του βλέπουν πως μέρα με τη μέρα υπάρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και η εικόνα είναι διαφορετική.
Χθες έγινε προπόνηση στο AEL FC ARENA και το πρόγραμμα περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα, αλλά και ασκήσεις τακτικής, με τους ποδοσφαιριστές να είναι προσεκτικοί και σοβαροί στις κινήσεις τους, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους.
Η ΑΕΛ στα πλέι άουτ θα συμμετάσχει με 25 παίκτες συνολικά, μετά την αποχώρηση των Γουάρντα και Μασούρα, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Νούνιτς.
*Για σήμερα δόθηκε στους παίκτες ρεπό και θα επανέλθουν αύριο το απόγευμα κανονικά στις προπονήσεις.

 

ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ
Η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στον Ιούνιο τις ομάδες που θα λάβουν το «UEFA Licensing». Η αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας έχει επιστρέψει από τις αρχές Μαΐου σε φουλ... δράση (μετά τις αναστολές των συμβάσεων) και μελετάει με προσοχή όλα τα στοιχεία των φακέλων των ομάδων της πρώτης εξάδας της Super League (αλλά και τις λίγο πιο... κάτω, που κατέθεσαν «ευρωπαϊκούς» φακέλους, περιμένοντας πως θα «κοπούν» κάποιοι απ’ τις ομάδες της εξάδας), προκειμένου να ανακοινώσει ως τα μέσα του επόμενου μήνα ποιοι θα αδειοδοτηθούν για τη συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας σεζόν. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει μία περίοδος 15 ημερών, προκειμένου να εκδικαστούν τυχόν εφέσεις συλλόγων κατά των πρώτων αποφάσεων της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, ενώ στο τέλος Ιουνίου η ΕΠΟ θα πρέπει να καταθέσει στην UEFA τη λίστα με τις ομάδες που αδειοδοτούνται για τα Κύπελλα Ευρώπης.
Όσον αφορά τώρα στις άδειες για την Ελλάδα, οι ομάδες έχουν πάρει προθεσμία έως το τέλος Μαΐου για να καταθέσουν τους φακέλους τους και θα εξεταστούν -εξίσου αναλυτικά- σε δεύτερο χρόνο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass