Ξεκίνημα και στον Απόλλωνα Λάρισας

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ *ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΤΟΝ ΠΣΑΠ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2020 20:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Επανεκκίνηση και στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς χθες η διοίκηση της λαρισινής ομάδας αποφάσισε να ειδοποιηθούν όλοι οι παίκτες,

προκειμένου να γίνουν τα μοριακά τεστ για τον κορονοϊό την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου και την Τρίτη να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις, ανά γκρουπ κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Αριαν Μπελά, ο οποίος και επιστρέφει από τα Γιάννενα.
Αν όλα πάνε καλά, το πρωτάθλημα της Super League 2 πιθανότατα να ξεκινήσει και πάλι το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου 2020.
Εν τω μεταξύ, για σήμερα κλείστηκε η πρώτη συνάντηση για το θέμα της περικοπής συμβολαίων των ποδοσφαιριστών στη δεύτερη κατηγορία, ένα από τα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι της Super League 2, στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη όπου αποφασίστηκε η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.
Η επαφή με τον ΠΣΑΠ που απάντησε θετικά στο σχετικό αίτημα, θα γίνει στις 14:00 με τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο να συντονίζει τη συζήτηση, για το κομβικό θέμα των συμβολαίων.
Θυμίζουμε ότι η διοργανώτρια που δείχνει τάση για επιστροφή στη δράση προχωρά τις κινήσεις της, καθώς θα σταλεί αίτημα στην ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση, ενώ κάτι ανάλογο θα επιχειρηθεί με αντίστοιχη επιστολή στην ΕΡΤ για μέρος των συμφωνηθέντων με στόχο να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τα τεστ.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο διάλογος είναι κάτι θετικό και η αρχή θα γίνει σε καλό σημείο με δεδομένο ότι τώρα αρχίζουν οι ομάδες σιγά-σιγά τις προπονήσεις, άρα είναι επίκαιρη η όλη συζήτηση.
Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει εάν βρεθεί με την πρώτη η χρυσή τομή και λύση…


ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ 17-18/6 ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΕΪ-ΟΦ!
Στο μεταξύ, μόλις άλλαξαν τα δεδομένα για επιστροφή στη δράση, οι υπεύθυνοι έχουν βάλει κάτω τις ημερομηνίες προκειμένου να δουν αν βγαίνει το πρόγραμμα. Οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για δράση το διήμερο 17-18 Ιουνίου, δηλαδή μία ή δύο εβδομάδες αργότερα από τη συνέχεια της Super League 1.

Το πλάνο αναφέρει πως θα γίνονται αγώνες Κυριακή-Τετάρτη. Επίσης πρόθεση είναι να γίνουν μόνο τα πλέι-οφ και όχι τα πλέι-άουτ αφού με βάση τη βαθμολογία, Κέρκυρα και Απόλλων Πόντου δεν θα προλάβουν την παραμονή ώστε να κριθούν οι 2 πρώτες θέσεις, που δίνουν απευθείας άνοδο και δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass