Οι ΕΑΣ/ΣΕΓΑΣ ζητούν την επανεκκίνηση του στίβου

Δημοσίευση: 28 Απρ 2020 17:23

Η επανεκκίνηση του ελληνικού στίβου είναι το ζητούμενο των τελευταίων ημερών μετά την πανδημία της Covid-19 που έπληξε όλο τον πλανήτη.

Έτσι, σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, δεκαέξι ΕΑΣ, μία ΤΕ και 297 σωματεία στηρίζουν τις προτάσεις της διοίκησης της ομοσπονδίας για το σχέδιο επανεκκίνησης των αγώνων.
Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, ζητούν από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να ανταποκριθούν στην ανάγκη να δοθεί στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες η δυνατότητα της άθλησης και της συμμετοχής σε αγώνες τηρώντας τα μέτρα που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι.
Ο ΣΕΓΑΣ με επιστολή του στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη πρότεινε τη διεξαγωγή όλων των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων το διάστημα Ιουλίου- Αυγούστου και την πραγματοποίηση διασυλλογικών και περιφερειακών αγώνων από τα μέσα Ιουνίου.
Επίσης όλα τα μεγάλα δρομικά γεγονότα της ομοσπονδίας έχουν επαναπρογραμματιστεί για την περίοδο Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass