Eξω φρενών στην Αλκμάαρ με το «εισιτήριο πρωτιάς» προς τον Αγιαξ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ:

Δημοσίευση: 26 Απρ 2020 16:50

Οι «φωνές» στο ολλανδικό ποδόσφαιρο για τον τρόπο με τον οποίο η ομοσπονδία επέλεξε να «μοιράσει» τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», μετά την οριστική αναστολή της Eredivisie, ολοένα και πληθαίνουν!


Μετά την Ουτρέχτη που ανακοίνωσε πως θα κινηθεί δικαστικά, αλλά και με καταγγελία στην UEFA κατά της ομοσπονδίας, για την απόφασή της να μην τη συμπεριλάβει στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», δίνοντας οριστικά την 5η θέση στη Βίλεμ (παρότι η τελευταία είχε ένα ματς παραπάνω), ήταν η σειρά της Αλκμάαρ να παραπονεθεί πολύ έντονα για το γεγονός ότι δόθηκε το πρώτο εισιτήριο και η απευθείας είσοδος στους ομίλους του επόμενου Champions League στον ‘Αγιαξ, μολονότι η ΑΖ ισοβαθμούσε με τον «Αίαντα» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (με 56 βαθμούς), έχοντας χειρότερο συντελεστή στα τέρματα.
Οι διοικούντες την Αλκμάαρ μάλιστα, εστιάζουν τα παράπονά τους στο γεγονός ότι τη φετινή περίοδο, μέχρι το οριστικό lockdown, είχαν νικήσει τον ‘Αγιαξ και στις δύο φορές που βρέθηκαν ως αντίπαλοι στην Eredivisie (1-0 εντός έδρας και 2-0 εκτός έδρας).
«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε, μέσα σ’ αυτή την κρίση, ότι δεν συμφωνούμε με τον τρόπο που επέλεξε να μοιράσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια» τόνισε ο γενικός διευθυντής της ΑΖ Ρόμπερτ Έενχορν και πρόσθεσε: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για εβδομάδες για να καταλήξουμε σε διάφορα σενάρια, προκειμένου να αποφύγουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα. Ζητήσαμε να καταλήξουμε σε μία απόφαση που θα κριθεί μέσα στα γήπεδα, σε έναν περιορισμένο αριθμό αγώνων. Προτείναμε κι άλλα πράγματα, τα οποία όμως δεν τα έλαβε σοβαρά η ομοσπονδία κι έμειναν αναπάντητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass