Εβδομάδα εξελίξεων...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; - Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2020 22:30

Η «μεγάλη βδομάδα» για την τύχη του πρωταθλήματος της Super League αρχίζει από αύριο, καθώς θα κριθεί αν συνεχισθεί το πρωτάθλημα, αν γίνει αναδιάρθρωση και πώς θα διεξαχθεί η αγωνιστική σεζόν την επόμενη χρονιά.


Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη του  διοικητικού συμβουλίου ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1 και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πολλές από τις αποφάσεις θα εξαρτηθούν από το αυριανό διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου περιμένουν να μιλήσει και για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Δεν ήταν τυχαία η χθεσινή τηλεδιάσκεψη για τον αθλητισμό με αντικείμενο τον σχεδιασμό των βημάτων για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
Το πρώτο και βασικό που θα εξεταστεί θα είναι αν θα συνεχισθούν τα πρωταθλήματα, με την ΑΕΛ να είναι μάλλον αδιάφορη στο θέμα αυτό αφού θεωρεί ότι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για τα πλέι άουτ.
Από κει και πέρα σοβαρό θέμα θα είναι η αδειοδότηση των ομάδων και τι θα γίνει... Εδώ η ΑΕΛ έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος. Τέλος, θα συζητηθεί και η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με πολλές ομάδες να είναι υπέρ.
Οι αποφάσεις όλες δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα χρειαστεί το 75% των ψήφων των μελών.

 

ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
Η αδειοδότηση αποτελεί το κυρίαρχο θέμα για την ΑΕΛ και μάλιστα μέχρι τις 30/4 η διοίκηση θα εξοφλήσει κάθε οικονομική υποχρέωση που υπάρχει ώστε να είναι πλήρης ο φάκελος αδειοδότησης.
Ο λόγος που η ΑΕΛ «καίγεται» για αδειοδότηση όχι μόνο για Ελλάδα αλλά και για Ευρώπη είναι ότι έχει, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της, κάποιες ελπίδες, αμυδρές, να παίξει του χρόνου σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση αν δεν πάρουν άδεια ορισμένες ομάδες που είναι σε βαθμολογική θέση καλύτερη, όπως ο Παναθηναϊκός (είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνισθεί), ο Άρης και ο Ατρόμητος. Οι δύο τελευταίοι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν. Αυτή τη στιγμή οι «βυσσινί» βρίσκονται στην 8η θέση ενώ αν το πρωτάθλημα συνεχισθεί ο στόχος είναι δεδομένος και είναι η 7η θέση.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Την Τετάρτη θα συνεδρίασει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, όπου λογικά θα επικυρώσει τις αποδόσεις του διοικητικού συμβουλίου της Super League.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass