Πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση

*ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2020 15:47

Πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκε σε δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Πρόκειται για τους Μίροσλαβ Στοχ και Κάρολ Σφιντέρσκι. Την παράβαση αποκάλυψε ο ίδιος ο Στοχ μιλώντας σε μέσο της

πατρίδας του, στη Σλοβακία. «Στην Ελλάδα, από την αρχή έλαβαν μέτρα. Για μένα είναι δύσκολο να κρίνω το πώς λειτούργησαν εδώ, γιατί περνάω αρκετό χρόνο στο σπίτι γενικά. Πηγαίνουμε μόνο στο σούπερ μάρκετ και για τρέξιμο με τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Μερικοί φοράνε γάντια και μάσκες, αλλά ο περισσότερος κόσμος όχι. Εδώ δεν είναι υποχρεωτικό. Έχουμε διαφορετικούς κανόνες από τη Σλοβακία. Για παράδειγμα, όταν βγαίνουμε έξω στέλνουμε ένα μήνυμα για τον λόγο που βγαίνουμε από το σπίτι. Περισσότερο στέλνω τον αριθμό 6 κι όταν ο αστυνομικός σε σταματήσει, πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου. Μία φορά μου έκαναν έλεγχο. Ο διάδρομός μου έσπασε την περασμένη Πέμπτη, αλλά λόγω του Πάσχα δεν μπορούσε να μας το φτιάξει κάποιος. Οπότε πήγα με τον Κάρολ για τρέξιμο στην παραλία. Όμως είχα ξεχάσει να στείλω μήνυμα και δεν είχα πάρει μαζί μου και το διαβατήριό μου. Ο Κάρολ είχε στείλει μήνυμα αλλά κι αυτός είχε ξεχάσει τα χαρτιά του. Οι αστυνομικοί μας σταμάτησαν εκείνη την ημέρα και μας επέβαλαν και στους δύο πρόστιμο 150 ευρώ», εξήγησε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass