«Champions Teacher» o Κριστιάν Καρεμπέ

*ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2020 15:58

To διαδίκτυο έγινε μέσο μάθησης και εργασίας στις μέρες του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο, όπως επιβάλλει η διδασκαλία αλλά και η δουλειά από το σπίτι. Προσπαθώντας να χαρίσει στιγμές χαράς σε όλους, ιδιαίτερα στα παιδιά, το Ίδρυμα της UEFA για τα

παιδιά, προσκάλεσε μερικούς από τους κορυφαίους αστέρες της μπάλας, ανάμεσά τους και τον σύμβουλο στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, να γίνουν για λίγο δάσκαλοι, Champions Teacher, όπως τους ονομάζει χαρακτηριστικά.
Αστέρια, εκτός από τον Καρεμπέ, όπως ο θρύλος της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο προπονητής της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, η τερματοφύλακας της Μπάγερν, Λάουρα Μπένκαρθ, θα προσπαθήσουν να προσφέρουν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών με τo... μάθημα της υπαγόρευσης. Η άσκηση έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, με μαθήματα διαθέσιμα στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά ή Ιταλικά. Τα παιδιά πρέπει απλά να πάρουν ένα στυλό και ένα χαρτί, να διαλέξουν ένα βίντεο και μετά να γράψουν (ή να πληκτρολογήσουν) καθώς ο Champions Teacher, διαβάζει ένα σύντομο απόσπασμα από το αγαπημένο τους παιδικό βιβλίο ή ποίημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass