Ανακοινώθηκε πρόωρο τέλος στην Ολλανδία

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2020 12:13

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού της Ολλανδίας πως θα επεκταθεί η αναστολή κάθε αγωνιστικής δράσης μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2020, ακολούθησε επίσημη τοποθέτηση κι από την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (KNVB), η οποία ουσιαστικά επισημοποίησε το πρόωρο τέλος της σεζόν στην Eredivisie και σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα των χαμηλότερων κατηγοριών, προαναγγέλλοντας επαφή με την ηγεσία της UEFA, για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.


«Η απόφαση για αναβολή των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους έως την 1η Σεπτεμβρίου ξεκαθαρίζει το τοπίο. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα και χωρίς κόσμο» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία και συμπλήρωσε:
«Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομοσπονδία δεν έχει πρόθεση να δώσει συνέχεια στη σεζόν 2019-20. Με βάση την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση, η ομοσπονδία θα συμβουλευτεί την UEFA και στη συνέχεια θα λάβει μια απόφαση. Την Παρασκευή (24/4) οι σύλλογοι κι όλες οι άλλες εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις συνέπειες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass