Καταστρώνουν πλάνο για μίνι προετοιμασία

*ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΑΤΗ *Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 23 Απρ 2020 19:05

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Superleague που αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα τη Δευτέρα 28 του μηνός, προκειμένου να ανακοινωθούν πρώτα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης την Κυριακή (27/4), αλλά και οι νεότερες αποφάσεις τόσο από τη FIFA όσο και από την UEFA, ώστε να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.


Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν μπορεί να δοθεί μετά βεβαιότητας απάντηση στο ερώτημα για το πότε θα επιστρέψουμε στην αγνωστική δράση, ωστόσο αφενός όσο η κατάσταση στη δημόσια υγεία βελτιώνεται και αφετέρου η πρόσφατη τοποθέτηση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη για έναρξη των προπονήσεων μέσα στον Μάιο, κάνουν πιο ορατό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Super league. Το επικρατέστερο σενάριο είναι η αγωνιστική δράση να επανεκκινήσει τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.
Για τον λόγο αυτό στην ΑΕΛ ήδη καταστρώνουν πλάνο για μίνι προετοιμασία στα μέσα Μαΐου.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου μαζί με τους συνεργάτες του κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, στη συγκρότηση ειδικού προπονητικού προγράμματος, αναμένοντας παράλληλα τις αποφάσεις της τηλεδιάσκεψης της Superleague την ερχόμενη εβδομάδα, από τις οποίες θα κριθούν πολλά.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ Β. ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ
ΚΑΙ 12 ΠΑΕ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν έπρεπε να τοποθετηθεί στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Λίγκας, λόγω του νομικού κωλύματος που είχε (καταδικαστική απόφαση για απιστία, για την «Κάρτα Υγείας» της ΕΠΟ), απεφάνθη η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Ένεκα τούτου, με απόφαση που εξέδωσε μέσω τηλεδιάσκεψης, επέβαλε στον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο και πρόστιμο 10.000 ευρώ.
Ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης σε 12 πρόσωπα που εκπροσωπούσαν ισάριθμες ΠΑΕ στη Λίγκα, ενώ οι ίδιοι σύλλογοι θα καταβάλουν πρόστιμο 30.000 ευρώ έκαστος.
Κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών.
Η απόφαση:
«Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους τους: Βασίλειο Γκαγκάτση, Μηνά Λυσάνδρου, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, Θεόδωρο Καρυπίδη, Δημήτριο Μποροβήλο, Αικατερίνη Κοξένογλου, Κωνσταντίνο Κολοκυθά, Αριστείδη Πιαλόγλου, Ηλία Πουρσανίδη, Χρήστο Πλιάτσικα, Γεώργιο Χριστοβασίλη, Θεοδόσιο Τσικνή, Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Λεβαδειακός, Ξάνθη ΑΟ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννενα, ΠΑΣ Λαμίας και ΠΑΟΚ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ:
α) Στον Βασίλειο Γκαγκάτση χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο για ένα έτος.
β) Στους Μηνά Λυσάνδρου, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, Θεόδωρο Καρυπίδη, Δημήτριο Μποροβήλο, Αικατερίνη Κοξένογλου, Κωνσταντίνο Κολοκυθά, Αριστείδη Πιαλόγλου, Ηλία Πουρσανίδη, Χρήστο Πλιάτσικα, Γεώργιο Χριστοβασίλη, Θεοδόσιο Τσικνή, Χρυσόστομο Γκαγκάτση χρηματική ποινή 10.000 ευρώ εις έκαστο και
γ) Στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΞΑΝΘΗ ΑΟ, ΟΦΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή 30.000 ευρώ εις έκαστη.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος των καθών τα έξοδα της διαδικασίας, το ύψος των οποίων ορίζει στο συνολικό ποσό των 4.000 ευρώ. Κρίθηκε, αποφασίσθηκε σε μυστική διάσκεψη στην Αθήνα (Γουδί), στις 27.2.2020 και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στον ίδιο τόπο στις 22.4.2020.
Γίνεται μνεία ότι κατά της απόφασης αυτής μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που εκκινεί από την επομένη της κοινοποίησης του διατακτικού αυτής της απόφασης (10/20) Α. Επ. Εφέσεων)».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass