UEFA: Αυστηρή σύσταση για ολοκλήρωση πρωταθλημάτων

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2020 12:31

Στην επικοινωνία, μέσω τηλεδιάσκεψης, που είχε η UEFA με τις 55 εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της, ενημέρωσε σχετικά με τις επιλογές που εξετάζονται από τις δύο ομάδες εργασίας που συστάθηκαν στα μέσα Μαρτίου.

Παρουσιάστηκε ένα πλήθος επιλογών αναφορικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων όσο και για τις διασυλλογικές διοργανώσεις. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έκανε έντονες συστάσεις για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων της ανώτατης κατηγορίας και των διοργανώσεων του Κυπέλλου, ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιο πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί, θα εξεταστούν ορισμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν εκπονηθούν οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα της χρηματοδότησης των εθνικών ομοσπονδιών μέσω του προγράμματος UEFA HatTrick, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της για υλοποίηση των καταβολών προς τις ομοσπονδίες-μέλη, όπως αυτές είχαν προγραμματιστεί. Οι όποιες αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, σήμερα Πέμπτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass