Ελεγχος για κορονοϊό στους παίκτες 180 ομάδων

ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2020 21:42

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF), ενόσω εξετάζει πώς να ξαναρχίσει την αγωνιστική δραστηριότητα, ξεκινά ένα εντυπωσιακό σχέδιο βοήθειας στις υγειονομικές αρχές, υπό την προϋπόθεση ότι όλοι οι παίκτες των 180 ομάδων και οι άνθρωποι που ζουν στο περιβάλλον τους θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό.


Τα δεδομένα θα σταλούν στη συνέχεια από τη CBF στο Υπουργείο Υγείας. Η απόφαση επηρεάζει όλους τους ανδρικούς συλλόγους, από την Α’ έως τη Γ’ Εθνική (20 ομάδες για κάθε ένα από αυτά τα πρωταθλήματα) κι εκείνες της Δ’, ένα τουρνουά περισσότερων γύρων, που συγκεντρώνει 68 συλλόγους.
Σε αυτές πρέπει να προστεθούν οι 16 ομάδες της A1 κατηγορίας και οι 36 της A2. Συνολικά, πρόκειται για 180 ομάδες, στις οποίες θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι. Σε αυτούς θα συμμετέχουν, επίσης, τα μέλη των τεχνικών επιτελείων. Στη συνέχεια, οι γιατροί κάθε συλλόγου θα πρέπει να συμπληρώσουν φόρμες με όλες τις πληροφορίες και να τις αποστείλουν στη CBF.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass