Τηλεδιάσκεψη στη Super League 2

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (14:00) - ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2020 22:18

Αύριο το μεσημέρι θα έχουν την ευκαιρία οι ομάδες της Super League 2 να αναλύσουν την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μετά την αναστολή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, θα πραγματοποιήσει στις 14.00 τηλεδιάσκεψη για να εξετασθούν τα νέα δεδομένα που υπάρχουν και να γίνει μια προσπάθεια, για έναν αρχικό προγραμματισμό της επόμενης ημέρας.
Φυσικά, όλα αυτά γίνονται ενώ παραμένουν να περιοριστικά μέτρα τουλάχιστον μέχρι τις 27 Απριλίου 2020, αλλά οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν υπό τον συντονισμό του προέδρου της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκου εκφράζοντας τους προβληματισμούς τους.
Στην τηλεδιάσκεψη θα πάρει μέρος και ο Απόλλων Λάρισας, του οποίου παίκτες και τεχνική ηγεσία περιμένουν με ανυπομονησία για το πότε θα αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις, όπως επίσης και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Παράγοντες της λαρισινής ομάδας εξέφραζαν χθες την αισιοδοξία τους, πως καλώς εχόντων των πραγμάτων οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ενώ υπολογίζεται πως οι δύο εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και αμέσως μετά θα γίνουν οι αγώνες των πλει οφ, όπου οι «κυανόλευκοι» θέλουν να συμμετάσχουν, εκτός αν ηττηθούν στα ματς με τον Πλατανιά Χανίων και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στα πλέι οφ θα γίνει παράλληλα και αξιολόγηση του δυναμικού της ομάδας, για την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2020-2021, με τον τεχνικό Άριαν Μπελά να δίνει δυνατότητα συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο παρουσίας στους αγώνες, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Παράλληλα, ίσως πάρουν μέρος και στα τελευταία ματς των πλέι οφ παίκτες και από την ομάδα Κ-19 του συλλόγου, η οποία θα οργανωθεί σε καλύτερα επίπεδα με σκοπό να έχει μια ανταγωνιστική παρουσία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass