Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΣΩΜΟ ΣΕΝΤΕΡ Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

Ένα «deal» ύψους… 2.12 μ. για τον ΓΣΛ

*Με πλούσιο βιογραφικό και χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική εφήβων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2015 8:00

 

 

 

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΣΛ ακούει στο όνομα Δήμος Αγγελόπουλος. Ο λόγος για τον 31χρονο ύψους 2.12 μ. Αθηναίο σέντερ με πλούσιο βιογραφικό. ο οποίος θα φορέσει την πράσινη φανέλα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και θα ενισχύσει σημαντικά τη δύναμη της λαρισινής ομάδας στο «low post». Μια ακόμα μεταγραφή ουσίας για τον ΓΣΛ που προχωρά με σταθερά βήματα στην υλοποίηση των στόχων του βάσει του αρχικού σχεδιασμού.

Ο Δήμος Αγγελόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ανδρική ομάδα το 2002-’03 με την φανέλα της ΑΕΚ στην Α1 Εθνική κατηγορία με την οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου.

Την επόμενη χρονιά (2003-’04) πήγε δανεικός στον ΔΑΣΑΛ στα Άνω Λιόσια στην Α2 Εθνική και στη συνέχεια επέστρεψε στον Ολυμπιακό, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα της αντρικής ομάδας. Το 2005-‘06 αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο στη Β’ Εθνική, κατακτώντας την πρώτη θέση και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α2. Στην ίδια ομάδα αγωνίστηκε και τη σεζόν 2006-’07 για να μεταγραφεί στη συνέχεια στη Δάφνη (επίσης στην Α2 Εθνική).

Το 2008 επέστρεψε στην Α1 Εθνική φορώντας τη φανέλα του Αιγάλεω, τη σεζόν 2009-‘10, έπαιξε στην Α2 κατηγορία με την ομάδα του Αμύντα και την περίοδο 2013-‘14 στο πλούσιο βιογραφικό του προστέθηκε και το Παγκράτι στην Α2 Εθνική. Πέρυσι έκανε μια πολύ καλή πορεία με την Αγία Παρασκευή στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Οι επιτυχίες του Αθηναίου σέντερ καταγράφονται και εκτός των συνόρων καθώς ήταν μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων το 2002 που πήρε μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γερμανία και κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του λαρισινού συλλόγου «καλωσορίζει τον Δήμο Αγγελόπουλο στην οικογένεια του Γυμναστικού και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass