Συνέλευση για το αν και πότε θα γίνει η επανεκκίνηση

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2020 19:56

Η Bundesliga θα μπορούσε να είναι το πρώτο από τα πέντε «μεγάλα» πρωταθλήματα στην Ευρώπη που θα επανεκκινήσει, σπάζοντας τα «δεσμά» του ποδοσφαίρου από τον κορονοϊό.


Σήμερα η γερμανική Λίγκα έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για να συμβουλευτεί τους 36 συλλόγους που συνθέτουν τις δύο κορυφαίες κατηγορίες της χώρας.
Το θέμα αυτής της έκτακτης γενικής συνέλευσης είναι η πιθανή επανέναρξη, αυστηρά πίσω από κλειστές πόρτες, των επαγγελματικών πρωταθλημάτων εντός του Μαΐου, σε μια ημερομηνία μεταξύ του Σαββάτου 2 και του Σαββάτου 16 του μήνα.
Το ποδόσφαιρο στη Γερμανία σταμάτησε στα μέσα Μαρτίου. Οι περισσότεροι από τους 18 συλλόγους της Bundesliga επέστρεψαν στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, εφαρμόζοντας τις κατευθυντήριες γραμμές αποστάσεων ασφαλείας για να περιορίσουν την πανδημία, δηλαδή με μικρές ομάδες παικτών στο γήπεδο και αποφεύγοντας τη φυσική επαφή.
Η DFL σχεδιάζει να έχει ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ως τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να αποφύγει την απώλεια των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass