Η Χάλεπ δώρισε 30.000 ευρώ στη μάχη κατά του ιού

ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2020 16:11

Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτήν τη στιγμή, μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι της Ρουμανίας και έκανε γνωστό πως πριν λίγες ημέρες δώρισε 30.000 ευρώ βοηθώντας τις προσπάθειες που γίνονται για την καταπολέμηση του κορονοϊού.


«Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για δωρεές που αποφασίζω να κάνω, είναι όντως αλήθεια. Καθόμουν στην τηλεόραση με τον σύντροφό μου και παρακολουθούσαμε τις ειδήσεις. Καταλάβαμε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα και αποφασίσαμε να βοηθήσουμε», απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις ενέργειες που έχει κάνει, ώστε να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.
Η Χάλεπ συνέχισε: «Δεν έχει σχέση πόσα χρήματα δίνει ο καθένας, ή αν δεν δίνει καν. Οι γιατροί της χώρας μας χρειάζονται βοήθεια και εγώ νιώθω έτοιμη να τους βοηθήσω. Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό, διότι το θεωρώ υποχρέωσή μου».
Η κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων, μίλησε πέραν του κορονοϊού και για την καθημερινότητά της στις μέρες της καραντίνας, αποκαλύπτοντας πως σκέφτεται τον τελευταίο καιρό να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή της στο τένις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass