Ουάρντα: Ο Γρηγορίου είναι ο αγαπημένος μου προπονητής…

«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ…»

Δημοσίευση: 14 Απρ 2020 19:33

Συνέντευξη έδωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ο Ουάρντα που δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ από την ΑΕΛ, στην οποία αγωνίσθηκε ως δανεικός.


Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, όσον αφορά στην ΑΕΛ, δήλωσε μεταξύ άλλων:
*Ο κόσμος στη Λάρισα σε συμπαθεί αρκετά, στον Ατρόμητο όταν πήγες έγινες σύνθημα, στον ΠΑΟΚ επίσης κέρδισες μεγάλο μέρος του κοινού. Πώς το εξηγείς αυτό;
«Νομίζω ότι με συμπαθούν, κυρίως επειδή είμαι ένας καλός άνθρωπος. Μπορεί να διαβάζουν και να ακούν άσχημα πράγματα για εμένα. Ωστόσο, γνωρίζουν πως είμαι ένα καλό παιδί. Επίσης, πάντα παθιάζομαι με τη φανέλα της εκάστοτε ομάδας που φοράω και μην ξεχνάμε ότι μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να ευχαριστιέται αυτό που βλέπει. Το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρει χαρά».
*Φέτος ήσουν δανεικός στην ΑΕΛ και πραγματοποίησες μία καλή σεζόν. Θέλεις να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι; Θεωρείς πως αξίζεις ακόμα μία ευκαιρία στην ομάδα;
«Πιστεύω πως αξίζω ακόμα μία ευκαιρία, ναι! Έτσι και αλλιώς θα γυρίσω το καλοκαίρι, αφού ανήκω στον ΠΑΟΚ! Πάντως δεν θεωρώ ότι ήταν σωστό το γεγονός πως ενώ ήμουν ο MVP του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν ήμουν στον πάγκο. Όποτε αγωνίστηκα, έδειξα ποιος ήμουν και στους αγώνες με τις ελληνικές ομάδες και στα ματς με Μπενφίκα και Τσέλσι. Θέλω να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο και να κερδίσω τη Super League, το Κύπελλο και να βγούμε με τον ΠΑΟΚ στο Champions League».
*Όλοι ξέρουμε ότι ο Ουάρντα είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει εξαιρετική ντρίμπλα και είναι και αρκετά ταχύς. Θεωρείς πως υπάρχει κάτι που πρέπει να βελτιώσεις στο παιχνίδι σου;
«Φέτος με την ΑΕΛ σκόραρα 7 γκολ και έδωσα 6 ασίστ. Οπότε είμαι και καλός πασέρ. Κανένας παίκτης δεν είναι τέλειος, αλλά αν χρειαζόταν να βελτιώσω πολλά πράγματα, δεν θα έβγαινα MVP της Super League. Νομίζω ότι στον φετινό ΠΑΟΚ θα… κολλούσα πολύ καλά, βάσει χαρακτηριστικών».
*Θεωρείς ότι η ΑΕΛ φέτος σε βοήθησε;
«Ναι, η ΑΕΛ με βοήθησε φέτος, μου έδωσε φανέλα βασικού».
*Ποια είναι η σχέση σου με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, τον Αλέξη Κούγια; Πρόσφατα ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να σε κρατήσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.
«Γνωρίζω πως ο κύριος Κούγιας με αγαπάει και με σέβεται για αυτό που είμαι. Έχουμε μία καλή σχέση».
*Η ΑΕΛ βρέθηκε στην 8η θέση. Αντικειμενικά μπορούμε να πούμε πως έκανε μία καλή σεζόν. Πιστεύεις πως ίσως αξίζατε κάτι περισσότερο;
«Ναι, το πιστεύω αυτό. Ίσως αν κάποια πράγματα πήγαιναν όπως τα θέλαμε να ήμασταν σε ακόμα καλύτερη θέση στη βαθμολογία».
*Ποιο είναι το αγαπημένο γκολ που έχεις πετύχει έως τώρα στην καριέρα σου;
«Είναι δύο. Το πρώτο είναι αυτό που έβαλα κόντρα στην ΑΕΚ με τη φανέλα του Ατρομήτου. Το άλλο είναι αυτό που πέτυχα κόντρα στον ΟΦΗ φέτος κι ας μην μέτρησε!».
*Ποιος ή ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου προπονητές;
«Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο αγαπημένος μου, ενώ θεωρώ πως και ο Πάμπλο Γκαρσία είναι καταπληκτικός προπονητής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass