Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Μπαλοτέλι

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2015 12:27

 

Επέστρεψε στο Μιλάνο για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μίλαν ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς δεν είχε μέλλον στη Λίβερπουλ. Ο Ιταλός σταρ αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν έπεισε ποτέ τον προπονητή των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος επανειλημμένα τον είχε αφήσει στον πάγκο, λόγω της παρουσίας στην επίθεση των Στάριτζ και Στέρλινγκ.

Ο Μπαλοτέλι δεν είχε πλέον μέλλον στο «Ανφιλντ» και μάλιστα ο 24χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός έκανε ατομικές προπονήσεις μακριά από την πρώτη ομάδα. Ο τεχνικός των «ροσονέρι», Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, από την πλευρά του τον πιστεύει πολύ και εισηγήθηκε την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον «Σούπερ Μάριο» να επιστρέφει στο Μιλανέλο, δανεικός για ένα χρόνο.

Σήμερα η διοίκηση της Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 25χρονου διεθνή άσου και ο Μπαλοτέλι δήλωσε αποφασισμένος να δικαιώσει τους ανθρώπους της διοίκησης: «Οφείλω πολλά στον Μιχαΐλοβιτς. Εκείνος με ξέρει από τότε που είμαι παιδί. Ο κόσμος ακούει διάφορα για μένα, πολλά υπερβολικά πράγματα λέγονται και γράφονται, αλλά ήθελε να με κοιτάξει στα μάτια και να δει αν έχω το κίνητρο που απαιτείται», τόνισε ο ιδιότροπος άσος και συνέχισε:

«Με άκουσε χωρίς να επηρεάζεται από άλλους και γι’ αυτό του είμαι ευγνώμων. Του είπα ότι κατάλαβα τα λάθη μου και πως αν μου έδινε την ευκαιρία δεν θα τον απογοήτευα. Του είπα πως θα αποδεχτώ κάθε του απόφαση και δεν θα κάνω λάθη. Ο ίδιος ανέλαβε μια ευθύνη εισηγούμενος την απόκτησή μου, του το χρωστάω και θέλω να τον δικαιώσω. Θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Δεν είμαι πλέον το μαύρο πρόβατο. Τότε ήμουν ένα παιδί, τώρα είμαι άντρας».

Πάντως η διοίκηση της διάσημης ιταλικής ομάδας δεν αρκέστηκε στις υποσχέσεις του Μπαλοτέλι και του επέβαλε έναν κώδικα δεοντολογίας, εμπνευσμένο από την πολεμική αεροπορία! Ο Ιταλός επιθετικός θα πρέπει να τηρεί αυστηρά εκτός γηπέδου κανόνες που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή του, το κάπνισμα, την παρουσία του σε κλαμπ αλλά και την εικόνα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, Facebook και Instagram. Και για όλα αυτά θα παρακολουθείται στενά...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass