Αίτημα αναστολής αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ

*ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2, ΣΤΗΝ ΕΠΟ *ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2020 22:01

Αίτημα αναστολής αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ αναμένεται να θέσει ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυριανό ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει τόσο οι ομάδες της Super League 2 όσο και της Football League, να μην έχουν καν αδειοδότηση για τη νέα σεζόν και η πρότασή του βρίσκει πρόσφορο έδαφος, καθώς χθες ο διευθυντής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου με επιστολή του στον Βαγγέλη Γραμμένο ζητάει -μεταξύ άλλων- να μην ισχύσει η ποινή της αφαίρεσης των 6 βαθμών στην περίπτωση που μία ομάδα της Super League 1 δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση.
Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ ο κ. Δημητρίου, μεταξύ άλλων, προτείνει τα ακόλουθα μέτρα: Α) Την αναστολή εφαρμογής των άρθρων 47, 48, 51 και 52 του κανονισμού αδειοδότησης για την τρέχουσα εγχώρια διαδικασία αδειοδότησης. Τα συγκεκριμένα κριτήρια αφορούν στην αξιολόγηση της βιωσιμότητας, τα οποία ανεστάλησαν ήδη από την UEFA για τη λήψη άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Β) Την αναστολή εκτέλεσης όλων των πειθαρχικών κυρώσεων, όπως η αφαίρεση βαθμών, από αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ αναφορικά με οικονομικές αξιώσεις έως τις 30/6/20.
Γ) Σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ, την αναστολή για την άδεια Superleague 2 του Άρθρου 45, δηλαδή της τακτοποίησης οφειλών προς ποδοσφαιριστές της προηγούμενης ΠΑΕ.
ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Όσον αφορά τώρα στον χρονικό ορίζοντα που θα γίνει και επίσημα γνωστό το τι μέλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της Super League 2, στον Απόλλωνα Λάρισας κρατούν στάση αναμονής και περιμένουν νεότερες αποφάσεις, καθώς μέχρι τις 27 Απριλίου έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα.
Όπως έχει ειπωθεί, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα εάν έχει μεγαλύτερη διάρκεια και στόχος τους είναι να αγωνιστούν στα πλέι όφ.
Ήδη έχει δοθεί πρόγραμμα από τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Μαργαρίτη σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πως είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα να γίνονται ατομικές προπονήσεις, από ό,τι ομαδικές όπως πριν την πανδημία του κορονοϊού, που υπήρχε μεγαλύτερη πίεση και φυσικά αυτοσυγκέντρωση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass