Συντήρηση και προσλήψεις…

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΚ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2020 22:18

Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης με την επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η αρχή είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή με τα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και το Καυταντζόγλειο και θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες τα υπόλοιπα περιφερειακά (Χανίων, Ηρακλείου, Πάτρας κ.ά.).
«Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία» ήταν το βασικό σλόγκαν του υφυπουργού και εννοούσε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να συντηρηθούν οι εγκαταστάσεις λόγω έλλειψης εργαζομένων με σεβασμό στους αθλούμενους, ενώ παράλληλα μπορεί να γίνει καλύτερα και έγκαιρα ο προγραμματισμός των προπονήσεων.
Είπε ότι η αθλητική οικογένεια ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα στην πανδημία με κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων και απολυμάνσεις, αλλά και επεξεργάζεται ένα πακέτο δράσεων που αφορούν στις αθλητικές υποδομές, οι οποίες εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, μόλις ο αγώνας ενάντια στον κορονοϊό επιτρέψει την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων στη χώρα.
Επίσης μίλησε για τα οικονομικά του ΕΑΚ Λάρισας λέγοντας ο κ. Αυγενάκης ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε επαφή με τον Πρωθυπουργό ώστε να εξασφαλισθεί ένα σημαντικό κονδύλι χρηματοδότησης.    
Αναφορά έγινε τόσο στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ, μέσω των οποίων θα απορροφηθούν στα ΕΑΚ 249 εργαζόμενοι, διαφόρων ειδικοτήτων, με το ΕΑΚ Λάρισας να έχει τη μερίδα του λέοντος με 27 εξ αυτών, όσο και στο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά» και τις προγραμματιζόμενες εθελοντικές αιμοδοσίες ανά την επικράτεια.
Εγκωμίασε τον νομό Έβρου που είναι ο μοναδικός αυτάρκης νομός σε ανάγκες αίματος, ενώ τέλη του μήνα θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία από το ΕΑΚ Λάρισας.
Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής αλλά και οι υπόλοιποι διοικητικοί μετέφεραν τη μεγάλη ικανοποίηση της τοπικής αθλητικής κοινότητας για την ένταξη όλων των φορέων τους στα Μέτρα Στήριξης για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα και στάθηκαν στο γεγονός ότι για πρώτη φορά η Πολιτεία δείχνει τέτοια άμεση μέριμνα, ενώ εξήραν και την αποτελεσματικότητα, γενικότερα, των μέτρων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
Παράλληλα σχετικά με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται  στο ΕΑΚ Λάρισας (κυλικεία) αλλά και συλλόγους τονίσθηκε ότι αφουγκράζονται την αγωνία όλων και με νόμιμο τρόπο θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης όλων στο βέλτιστο δυνατό κομμάτι.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass