«Η UEFA έκανε ό,τι απέτυχε να πράξει η Ευρωπαϊκή Ενωση»

Δημοσίευση: 03 Απρ 2020 14:20

«Η UEFA έκανε ό,τι απέτυχε να κάνει  η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα κράτη-μέλη». Αυτό, μεταξύ άλλων, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta Dello Sport ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μικέλε Ούβε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

«Για οποιαδήποτε απόφαση προτεραιότητα πρέπει να είναι η δημόσια υγεία. Η UEFA αποτελείται από 55 ομοσπονδίες. Κάθε έθνος έχει διαφορετικές προσεγγίσεις στον ιό, έτσι είμαστε ευτυχείς που βρήκαμε μια διαδρομή να μοιραστούμε με 55 Ομοσπονδίες, με την Eca, με τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και με τους παίκτες », τόνισε.

«Το να γίνουν  πρώτα τα πρωταθλήματα και στη συνέχεια οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις  δεν είναι η πρώτη μας επιλογή. Δεν είναι απαραίτητο όλα τα πρωταθλήματα να επανεκκινήσουν ταυτόχρονα, καθώς ορισμένα έχουν περισσότερα παιχνίδια ακόμα . Όσον αφορά τις προπονήσεις , η επιστροφή  πρέπει να αποφασιστεί από τις κυβερνήσεις και στη συνέχεια από ομοσπονδίες και τις λίγκες, όχι από την UEFA. Εάν ένα πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει ξανά, μια ομάδα από αυτό το πρωτάθλημα θα μπορούσε να συμμετάσχει στα ευπωπαϊκά  κύπελλα αν είχε την ευκαιρία να κάνει προπονήσεις. Λίγκες και ομοσπονδίες θέλουν να αρχίσουν τα πρωταθλήματα ξανά.  Όμως θα είναι εκείνες που θα  αποφασίσουν  εάν θα συνεχίσουν  ή θα σταματήσουν.  Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σταδιακά στο φυσιολογικό, χρειαζόμαστε ενότητα, εμπιστοσύνη, ευθύνη και αξιοπιστία», συμπλήρωσε ο Ούβε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass