Το έσκασε με ιδιωτικό τζετ ο Κέιλορ Νάβας

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 16:01

Θέμα με τον Κέιλορ Νάβας έχει προκύψει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αν και έπρεπε να μείνει σπίτι στο Παρίσι, ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Γαλλίας ναύλωσε ατομική πτήση και πέταξε για την Κόστα Ρίκα και την οικογένειά του.

Αρχικά είχαν πράξει το ίδιο οι Νεϊμάρ και Τιάγκο Σίλβα, αλλά εκείνοι πρόλαβαν να πετάξουν για Βραζιλία, πριν την καραντίνα για τον περιορισμό του κορονοϊού. Ο Νάβας αντιθέτως, ξέμεινε στο Παρίσι, με την οικογένειά του να βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα. Κι ενώ λίγες μέρες νωρίτερα δήλωνε ότι άπαντες πρέπει να σεβαστούν τους κανόνες και να προσέχουν, έκανε το εντελώς αντίθετο. Ναύλωσε ένα ιδιωτικό τζετ, πλήρωσε 200.000 ευρώ και επέστρεψε στην πατρίδα του μακριά από την έξαρση του Covid-19 στη Γαλλία. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ αυτή η κίνηση προκάλεσε εκνευρισμό στη διοίκηση της Παρί και το μέλλον του στην ομάδα μάλλον είναι σκοτεινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass