Μαζεύουν χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ

*Οι διεθνείς μαζί με άλλους Ελληνες ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2020 22:40

Μία σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης σ' αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες τόσο για την Ελλάδα και όσο και για την υφήλιο προετοιμάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, οι οποίοι σε συνεργασία με συναδέλφους τους σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και

Παναθηναϊκό, έχουν αποφασίσει να κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να καλύψουν τα έξοδα δημιουργίας ακόμα μίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Την πρωτοβουλία πήραν Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται εκτός συνόρων, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν στις ιατρικές υποδομές της πατρίδας μας, ήρθαν σε συνεννόηση μεταξύ τους για να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 50.000 ευρώ), ικανό για να προετοιμαστεί και να εξοπλιστεί πλήρως μία ΜΕΘ. Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν τόσο οι αρχηγοί όσο κι άλλοι ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων της ελληνικής Big-4 (Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού), καθώς και παίκτες κι από άλλα ελληνικά κλαμπ και μέχρι στιγμής τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι πολύ κοντά στον αρχικό στόχο. Δεν αποκλείεται δε, όπως τονίζεται από τους παίκτες, εάν ξεπεραστεί το αρχικό ποσό, να γίνει προσπάθεια για δημιουργία και δεύτερης ΜΕΘ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass