ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.15 ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΠΣΛ

Νέο φιλικό της ΑΕΛ στα Φάρσαλα

*ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Στόχος του φιλικού ήταν η οικονομική ενίσχυση και των δύο ομάδων *Ομιλία Κούγια με μαθήματα συμπεριφοράς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2015 8:01

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Τον πέμπτο φιλικό αγώνα θα δώσει, σήμερα στις 6.15 μ.μ. η ΑΕΛ που θα αντιμετωπίσει στα Φάρσαλα τον τοπικό Αχιλλέα σε έναν αγώνα στον οποίο οι γηπεδούχοι έδωσαν πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς θα τιμήσουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, τον πρώην πρόεδρο του Αχιλλέα Φαρσάλων Αντώνη Δραμαλιώτη ενώ η ΑΕΛ θα τιμήσει τον αρχηγό της τα τελευταία χρόνια Κώστα Νεμπεγλέρα που φέτος θα αγωνίζεται στην ομάδα των Φαρσάλων.

Ο Ντόστανιτς θα ξεκουράσει ορισμένους παίκτες αλλά θα πάρει αρκετούς από τους θεωρητικά βασικούς. Χθες πάντως στα αποδυτήρια όλοι ασχολούνταν με τη λύση συνεργασίας με τον Τσιμπάμπα ενώ ο  κ. Κούγιας  μίλησε στους παίκτες και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε σε πειθαρχικό παράπτωμα του Κογκολέζου που παρέσυρε και άλλους παίκτες ενώ ζήτησε απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά και να μην δίνουν δικαιώματα τονίζοντας την ανάγκη καλής εξωγηπεδικής ζωής.

Επίσης υπήρχε συνάντηση και με τον τεχνικό επιτελείο στο οποίο ειπώθηκε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές έναν σέντερ φορ και έναν ακόμα χωρίς να διευκρινιστεί σε ποια θέση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τους υπαίτιους των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έδωσε μέσω ανακοίνωσης η Νίκη Βόλου, τονίζοντας πως τα επεισόδια, προκλήθηκαν λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων φιλάθλων.

Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι αναφέρθηκε και σε οικονομική ενίσχυση των δύο ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βόλο η συμφωνία προέβλεπε ότι μέρος των εισπράξεων θα πήγαιναν και στην ΑΕΛ  αλλά τελικά τα έξοδα του αγώνα ήταν περισσότερα από τα έσοδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και προσωπικά στον κ. Αλέξη Κούγια για την αποδοχή της πρόσκλησής μας για τη διεξαγωγή αγώνα προετοιμασίας στον Βόλο. Μία πρόσκληση που έγινε με γνώμονα την καλύτερη προετοιμασία, αλλά και την οικονομική ενίσχυση και των δύο ομάδων σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Χαιρόμαστε που ανταποκριθήκαμε ως Διοίκηση πλήρως στο απαιτούμενο επίπεδο φιλοξενίας, κάτι το οποίο αναγνώρισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώπιον πολλών μαρτύρων και ο ίδιος. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύουμε ότι έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες – για τα δεδομένα τους – και σίγουρα εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα από τα τεχνικά επιτελεία. Δυστυχώς, η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, ενώ μεγάλη μερίδα των φιλοξενούμενων φιλάθλων εισήλθε στο γήπεδο διά της βίας και χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου. Παρότι πιστεύαμε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα από τη συμπεριφορά των φιλάθλων που θα έρχονταν στο γήπεδο, δυστυχώς διαψευστήκαμε οικτρά κυρίως με τη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων οπαδών, οι οποίοι με τη χωρίς άλλο λόγο επιθετική συμπεριφορά τους προκάλεσαν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός και εκτός γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση, εμείς επιμένουμε να επιθυμούμε την επιστροφή της “οικογένειας” στο γήπεδο και με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε την επιδίωξή μας αυτή. Ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα της Α.Ε.Λ. να πετύχει τους στόχους της».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σήμερα και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας από κοινού ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στις καταγεγραμμένες από το Δήμο Λαρισαίων ευπαθείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες και τις νέες μειωμένες τιμές, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, λόγω της κοινωνικής κρίσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ στο γήπεδο AEL FC ARENA της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

ΑΝΑΒΟΛΗ

Για δεύτερη φορά η ΕΠΟ αναγκάζεται να αναβάλει την κλήρωση του Κυπέλλου λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες  οι λόγοι που αναβλήθηκε ακόμη μια φορά η κλήρωση είναι:

α) τα τέσσερα σωματεία που ανέβηκαν στην Γ΄ Εθνική δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες μετατροπής σε ΠΑΕ.  Μάλιστα υπάρχει και αίτημα για καθυστέρηση της κλήρωσης από την Football League.

 β)  είναι ανοιχτή η προσφυγή των δευτεραθλητριών ομάδων της Γ' Εθνικής στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου που μετέχουν μόνο οκτώ ομάδες από τη Β΄ Εθνική κατηγορία θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass