ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑΣ:

Θα νικήσουμε…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2020 22:03

Ο επικεφαλής της Ακαδημίας του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Κορομπίλιας, συνεχίζει να δίνει όπως και όλος ο κόσμος τη σκληρή μάχη για να μην εξαπλωθεί ο φονικός ιός του κορονοϊού.

Και ως σωστός παιδαγωγός εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, γνωρίζει πολύ καλά πως σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάνε οι οικογένειες, με μικρά παιδιά στην ηλικία, με παιδιά που ο «βασιλιάς» των σπορ ήταν η καθημερινή τους ενασχόληση, να ανεβάσει την ψυχολογία τους και μέσα από ένα μήνυμα με λίγες λέξεις, να τους εμπνεύσει ώστε η ελπίδα να διαδεχτεί την απογοήτευση. Οι Ελληνες πολέμησαν ενωμένοι το 1821 και πάλι ενωμένοι δίνουν τη σκληρή μάχη με τον αόρατο αυτή τη φορά εχθρό και ελπίζουν πως θα τον νικήσουν. Το μήνυμα του Νίκου Κορομπίλια, ο οποίος προτρέπει παράλληλα να εφαρμόζουμε τις συμβουλές των ειδικών και να μην γινόμαστε ειδικοί από μόνοι μας, έχει ως εξής: «Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά. Συνεχίζω να αγωνίζομαι. Ακριβώς όπως έκανα τα Σαββατοκύριακα. Είναι ένας διαφορετικός αγώνας που πρέπει να συνεχίσω να παλεύω μέσα στο σπίτι για να κερδίσω. Μένουμε σπίτι για εμάς , για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας και για τα παιδιά μας. Ακούμε τους ειδικούς επιστήμονες κα μόνο αυτούς. Θα νικήσουμε γιατί ξέρουμε να αγωνιζόμαστε! Apollon fc academy».
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass