Εγκλωβισμένοι στην Ταϊλάνδη Κύπριοι αθλητές του Μουάι Τάι

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2020 22:26

Ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη προετοιμασμένοι για μάχες, αλλά κανείς τους δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Αποστολή 11 αθλητών Μουάι Τάι από την Κύπρο ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη για αγώνες, αλλά τους πρόλαβε ο κορονοϊός. Οι αγώνες αναβλήθηκαν και η αποστολή

κατέληξε εγκλωβισμένη στην ασιατική χώρα, που πλήττεται κι αυτή από την πανδημία. Ο Σίμος Γερασίμου (υπεύθυνος της αποστολής) απηύθυνε έκκληση να βρεθεί τρόπος για να επιστρέψουν στην Κύπρο: «Η αποστολή μας είναι 11 άτομα και ήρθαν ακόμη 8 για να μας δουν, άρα 19. Υπάρχουν ανήλικοι στην αποστολή μας και όλες οι πτήσεις ακυρώθηκαν. Η πιο πρόσφατη πτήση που μπορούμε να βρούμε είναι η 8η Απριλίου και αυτή είναι αμφίβολη. Η προγραμματισμένη πτήση μας ήταν η 24 Μαρτίου. Όλοι ήρθαν εδώ και είχαν ένα προϋπολογισμό, με δικά τους έξοδα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε παγκόσμιους αγώνες. Από τις 24 Μαρτίου μέχρι τις 8 Απριλίου βρισκόμαστε στο έλεος του Θεού, δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass