Γυμναστική στο σπίτι για τους παίκτες του Απόλλωνα Λ.

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2020 18:25

Στα σπίτια τους παραμένουν και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, ως μέτρο προφύλαξης για την εξάπλωση του κορονοϊού.


Μάλιστα τους έχει δοθεί και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο έχει μοιράσει εκ μέρους του προπονητικού τιμ ο γυμναστής της ομάδας Κώστας Μαργαρίτης, για τις μέρες που θα μείνουν σπίτι λόγω του κορονοϊού.
Σο μεταξύ, προπονήθηκαν για τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή και μετά πήραν άδεια, ενώ η κυβερνητική απόφαση απαγορεύει τις προπονήσεις ομαδικά μέχρι τουλάχιστον την 27η Μαρτίου. Το τεχνικό τιμ της ομάδας, έχει μοιράσει εγγράφως διατροφικές οδηγίες και πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι που πρέπει να ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής.
Σκοπός, είναι να διατηρηθούν σε όσο γίνεται καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις ενόψει των πλέι οφ της Super League 2, αλλά και να γεμίσουν τον χρόνο τους, παράλληλα με την παραμονή τους στο σπίτι με τις οικογένειές τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass