Ο Ιλιτσιτς δώρισε σε νοσοκομείο την μπάλα με τα... τέσσερα γκολ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 22:37

Σε μία συμβολική κίνηση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης στο ιατρικό προσωπικό και στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο, προχώρησε ο Γιόσιπ Ιλιτσιτς. Ο Σλοβένος άσος της Αταλάντα, δώρισε στο νοσοκομείο της πόλης

«Papa Giovanni XXIII» την μπάλα με την οποία σημείωσε και τα τέσσερα (!) γκολ της ιταλικής ομάδας στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Βαλένθια με 4-3 για το Champions League. «Είμαστε μαζί σας, στο πλευρό σας, για να νικήσουμε τον πιό σημαντικό αγώνα», δήλωσε με νόημα ο έμπειρος άσος, απεθυνόμενος στους ιατρούς και τους νοσηλευτές, που δίνουν καθημερινή μάχη για να θεραπεύσουν τους ασθενείς που πάσχουν από κορονοϊό. Η επαρχία του Μπέργκαμο έχει πληγεί σφόδρα από τον κορονοϊό και ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, κάλεσε άπαντες να ενισχύσουν με δωρεές το νοσοκομείο της πόλης. Ο αρχηγός της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε, δώρισε 100.000 ευρώ σε ένα νοσοκομείο της Νάπολης και ο αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι 120.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Τορίνο. Η Ιταλία είναι η -εκτός Κίνας- χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 1.400 και τους ασθενείς τους 21.000.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass