Απεβίωσε προχθές ο Μάκης Τσιτσιπάς

Επιχειρηματίας - φίλαθλος της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 21:08

Ένας από τους πιο δημοφιλείς επιχειρηματίες της Λάρισας και ένθερμος φίλαθλος της ΑΕΛ, ο Μάκης Τσιτσιπάς έφυγε από τη ζωή προχθές σε ηλικία 51 ετών.


Ο εκλιπών διατηρούσε μαγαζί εστίασης στη διασταύρωση των οδών Πατρόκλου και Ασκληπιού και είχε βοηθήσει την ομάδα κυρίως στα πέτρινα χρόνια όπου είχε αναλάβει τη σίτιση αρκετών παικτών, ενώ είχε και οικονομική συνεισφορά. Επιστήθιος φίλος του Βασίλη Καραπιάλη και άλλων παικτών της μεγάλης ΑΕΛ ήταν μέχρι την τελευταία του πνοή κοντά στους «βυσσινί» .
Η ερασιτεχνική ΑΕΛ αναγνωρίζοντας την προσφορά του έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον θάνατο του Μάκη Τσιτσιπά που έφυγε ξαφνικά χθες σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ο εκλιπών ήταν ένθερμος και πιστός οπαδός της ΑΕΛ για δεκαετίες και αγαπητός στην κοινωνία της πόλης μας. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στη σύζυγο, τις κόρες και τους οικείους του».
Μαζί με την υπέροχη σύζυγό του Ανδριάνα (τον βοηθούσε στο κατάστημα) μεγάλωσε τις δύο κόρες του Ειρήνη και Χαρούλα-Ιωάννα που ευτύχησε να τις δει με καλές πανεπιστημιακές σπουδές. Η εξόδιος ακολουθίας θα ψαλεί σήμερα στις 16.00 στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass