«4ο No Finish Line Athens»:

Πάνω από 10.000 μέχρι τώρα οι συμμετοχές

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2020 22:28

Ξεπέρασαν τις 10.000 οι αιτήσεις συμμετοχής στον αγώνα «Νο Finish Line Athens» που θα διεξαχθεί φέτος για τέταρτη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η εκκίνηση στο «4ο No Finish Line Athens» θα δοθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου στις

09:00 και η λήξη του θα είναι μετά από 100 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 13:00. Παράλληλα με τον 100ωρο φιλανθρωπικό αγώνα (Charity Run 100h) διεξάγονται και τρεις διεθνείς αγώνες υπεραποστάσεων με αγωνιστικό χαρακτήρα, ο πολυήμερος αγώνας 96 ωρών, ο υπερμαραθώνιος αγώνας 24 ωρών και ο κλασικός Μαραθώνιος 42.195 μ., στον οποίο συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι δρομείς υπεραποστάσεων. Η διορία εγγραφής στους συγκεκριμένους αγώνες είναι η 29η Μαρτίου. Πρεσβευτές του «Νο Finish Line» είναι οι ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλας Κακλαμανάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκης και η μαραθωνοδρόμος Αλεξία Παππά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass