Ρεβάνς στη... σκιά του COVID-19

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ «16» ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 16:24

Κάτω από τη σκιά του φόβου που δημιουργεί στην Ευρώπη η εξάπλωση του κορονοϊού (COVID-19) και μέσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, το Champions League επιστρέφει για να μοιράσει σήμερα και αύριο, τα πρώτα εισιτήρια για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.


Τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες αυτήν την εβδομάδα και ισάριθμοι την ερχόμενη είναι προγραμματισμένοι στη φάση των «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.
Μόλις προχθές, η UEFA ανακοίνωσε ότι οι παίκτες δεν θα ανταλλάξουν χειραψία με τους αντιπάλους τους και τους διαιτητές στους αγώνες, ως μέρος σχετικού πρωτόκολλου. Αυτό θα ισχύει για όλους τους αγώνες της UEFA και είναι σύμφωνα με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ελαχιστοποίηση της πιθανής μετάδοσης του COVID-19.
Η συνάντηση Παρί ΣΖ- Ντόρτμουντ, που έχει προγραμματιστεί για αύριο (22:00) όπως επιβεβαίωσαν χθες οι αστυνομικές Αρχές των Παρισίων θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι Γάλλοι πρωταθλητές είχαν ηττηθεί (2-1) στο Ντόρτμουντ, από τα δύο γκολ του Χάαλαντ στις 18 Φεβρουαρίου.
Πίσω από κλειστές πόρτες θα υποδεχθεί η Βαλένθια την Αταλάντα, όπως έχουν ανακοινώσει οι Ισπανοί από την περασμένη εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, ιδιαίτερα μιας και οι Ιταλοί φιλοξενούμενοι (που βρίσκονται ήδη στην ισπανική πόλη), προέρχονται από μία περιοχή της Ιταλίας (Μπέργκαμο) που βρίσκεται σε καραντίνα. Έτσι χωρίς τους φίλους της η Βαλένθια θα επιχειρήσει μία μεγάλη ανατροπή μετά την ήττα (4-1) στο Μιλάνο, αλλά ίσως το γκολ του Τσερίσεφ κάνει το βουνό που έχουν να ανέβουν οι Ισπανοί απέναντι στη «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, να φαίνεται μικρότερο. Μόλις ένα παιχνίδι έχει παίξει η Αταλάντα μετά εκείνη τη νίκη της στις 19 Φεβρουαρίου, επικρατώντας 7-2 εκτός έδρας της Λέτσε.
To πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς και τα αποτελέσματα (σε παρένθεση) των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League:
ΣΗΜΕΡΑ
Βαλένθια -Αταλάντα     (1-4)
Λειψία -Τότεναμ     (1-0)
ΑΥΡΙΟ
Παρί Σεν Ζερμέν -Ντόρτμουντ     (1-2)
Λίβερπουλ -Ατλέτικο Μαδρίτης     (0-1)
ΤΡΙΤΗ 17/3
Μάντσεστερ Σίτι -Ρεάλ Μαδρίτης     (2-1)
Γιουβέντους -Λιόν     (0-1)
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/3
Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι     (3-0)
Μπαρτσελόνα -Νάπολι     (1-1)

 

ΚEΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΟΥΛΒΣ
Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί οριστικά η μεθαυριανή αναμέτρηση (22.00) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς. Η UEFA ανακοίνωσε επισήμως ότι το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορονοϊού.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω του κορονοϊού κεκλεισμένων των θυρών θα γίνουν τα παιχνίδια Βαλένθια-Αταλάντα, Χετάφε-Ιντερ και Παρί-Ντόρτμουντ, αναβλήθηκε το Βασιλεία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης που ήταν προγραμματισμένο για τις 19 Μαρτίου, στην Ιταλία σταματά κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι τις 3 Απριλίου, ενώ στη Γαλλία όλοι οι αγώνες ποδοσφαίρου της κορυφαίας κατηγορίας θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ή με μέγιστη συμμετοχή 1.000 ατόμων, μέχρι τις 15 Απριλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass