Διαμαρτύρεται η Δόξα Υπέρειας για τη διαιτησία

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2020 21:29

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Υπέρειας για τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Δόξας Υπέρειας:
«Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τη διαιτησία του αγώνα Α.Ο. Δόξα Υπέρειας-Παναγροτικός Νίκαιας.
Μια διαιτησία του κ. Μπουρουζίκα λίαν επιεικώς απαράδεκτη, από αυτές που διώχνουν παράγοντες και φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα γήπεδα.
Και επειδή πολλοί θα προφθάσουν να πουν ότι “κλαιγόμαστε”, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν το κάνουμε ποτέ, όμως αυτή τη φορά δεν μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά σε αυτή τη θεατρική παράσταση που στήθηκε με επιτυχία στο γήπεδό μας από το διαιτητικό τρίο των κ. Μπουρουζίκα-Παραφέστα-Γκαρέλη.
Οι κύριοι φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήρθαν με μοναδικό σκοπό το τρίποντο του Παναγροτικού, και δεν υπερβάλλουμε καθόλου, γιατί δεν ήταν μία και δύο φάσεις… ήταν πολλές… δύο ξεκάθαρα πέναλτι που δεν μας δόθηκαν (ξεκάθαρο χέρι αμυντικού και εν ψυχρώ κλωτσιά αμυντικού) με το σκορ στην πρώτη περίπτωση στο 0-0 και στη δεύτερη στο 1-2, ένα κακώς ακυρωθέν γκολ, στο οποίο ο κ. Μπουρουζίκας εφηύρε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, ένα οφσάιντ γκολ των φιλοξενουμένων και πολλά-πολλά σφυρίγματα που δεν πήραμε, που για να πάρουμε σφύριγμα έπρεπε να βγει παίκτης μας με φορείο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που με το παραμικρό άγγιγμα η σφυρίχτρα ήταν μόνιμα στο στόμα του κ. Μπουρουζίκα.
Επίσης καταγγέλλουμε την ειρωνική συμπεριφορά του επόπτη κ. Παραφέστα, που σε διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή μας, για πέναλτι που δεν δόθηκε, γύρισε και του είπε «τι σας φταίμε εμείς, παίξτε μπάλα να κερδίσετε» και σε ρωτάμε κύριε Παραφέστα… τι εννοούσατε με το «παίξτε μπάλα να κερδίσετε» από τη στιγμή που κατά γενική ομολογία ήμασταν σαφώς ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καθαρές ευκαιρίες για γκολ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους;
Προφανώς θα εννοούσατε να παίξουμε μπάλα για να κερδίσουμε και τη διαιτησία… αλλά όσο και να παίζαμε αυτή η διαιτησία ήταν ανίκητη.
Υ.Γ.: Όσοι έχουν την παραμικρή αμφιβολία για τα παραπάνω μπορούν να πάρουν τη γνώμη των αντικειμενικών φιλάθλων που παρευρέθηκαν στο γήπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass