Και μαθηματικά πρώτος ο Πιερικός στον 3ο όμιλο

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ - ΑΥΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ  Η 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2020 17:34

Με τη μαθηματική ανάδειξη του Πιερικού ως πρωταθλητή του 3ου ομίλου διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η κατερινιώτικη ομάδα, ακόμη και αν δεν κερδίσει άλλον βαθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχει εξασφαλίσει πλέον την πρώτη θέση, καθώς υπερτερεί του δεύτερου Θησέα Αγριάς στο (απίθανο) ενδεχόμενο ισοβαθμίας, με δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στους επτά σαββατιάτικους αγώνες σημειώθηκαν τρεις νίκες των γηπεδούχων, ισάριθμες ισοπαλίες και μία νίκη φιλοξενουμένου, ενώ επιτεύχθηκαν συνολικά 16 τέρματα (10-6 υπέρ των γηπεδούχων).
* Την πρώτη του φετινή ήττα στο γήπεδο Νεάπολης γνώρισε ο Ηρακλής Λάρισας από τον ΓΣ Αλμυρού, ενώ μέχρι τώρα η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη είχε ηττηθεί ως γηπεδούχος μόνον από τον ΑΟ Σελλάνων αλλά στο γήπεδο Φιλιππούπολης.
* Έκτη «λευκή» ισοπαλία (τρίτη ως γηπεδούχος) για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ήταν αυτή που παραχώρησε στον ΑΟ Σελλάνων, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στο -4 από την γραμμή παραμονής, την οποία κατέχει ο ΑΠΟ Αταλάντης (θα «επισκεφθεί» το «Γεώργιος Μητσιμπόνας» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής).
* Ένα πέναλτι καταλογίστηκε και, συγκεκριμένα, αυτό με το οποίο ο Θεόδωρος Λουκάς άνοιξε το σκορ στην Κατερίνη για λογαριασμό των Μετεώρων. Ήταν το μόλις πέμπτο φετινό γκολ που δέχθηκε ο Πιερικός, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα, φθάνοντας στη νίκη με 2-1.
* Την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν στην Αγριά οι Βασίλης Λιόλιος και Ανέστης Παναγιωτίδης του Δία Δίου (αμφότεροι με «εσκεμμένη» δεύτερη κίτρινη), καθώς με την πρώτη τους κάρτα συμπλήρωναν επτά και θα έπρεπε να εκτίσουν ποινή δύο αγωνιστικών. Τώρα θα απουσιάσουν από τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, ενώ θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση του Αλμυρού.
* «Τριτοκοσμικές» καταστάσεις κατήγγειλε με ανακοίνωσή της ότι βίωσε στην Αταλάντη η αποστολή της ΑΕ Καρίτσας, μετά τη λήξη της ισόπαλης συνάντησης των δύο ομάδων, καθώς «φίλαθλοι» των γηπεδούχων έφεραν βαρέως το ότι μία θεωρητικά «αδιάφορη» ομάδα δεν ηττήθηκε.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σε αγώνες Εθνικών κατηγοριών ποδοσφαίρου ορίστηκαν οι παρακάτω διαιτητές:
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (8/3, 15:00)
3ος Όμιλος
Δίας Δίου-Ηρακλής Λάρισας: Τασιόπουλος, Αναστασίου, Σαμαράς (Θεσσαλίας), παρ. Σταμούλης (Μακεδονίας)
Ποταμιά-Οικονόμος Τσαριτσάνης: Σταύρου, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας), Ζανιάς (Φωκίδας), παρ. Καψάλης (Αιτ/νίας)
2ος Όμιλος
Μ. Αλέξανδρος-Εδεσσαϊκός: Ντελέζος Ι., Καραγιάννης, Μίχος (Λάρισας), παρ. Μπάρας (Μακεδονίας)
4ος Όμιλος
Μακεδονικός Φούφας-Αναγέννηση Άρτας: Αγγελάκης, Τοροσιάδης, Τυριακίδης (Μακεδονίας), παρ. Βαλιώτης (Λάρισας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass