«Πάμε για πρωτιά στα πλέι άουτ…»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2020 22:29

Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League η ΑΕΛ ξεκίνησε χθες την προετοιμασία για τα πλέι άουτ, όπου ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου έθεσε ως στόχο μιλώντας χθες στους παίκτες του η ομάδα του να τερματίσει στην πρώτη θέση.


Το γιατί… το εξήγησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (3-0) την περασμένη Κυριακή στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου. Συγκεκριμένα είπε: «Υπό προϋποθέσεις αυτή η θέση μπορεί να δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο».

 

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ…
Γι’ αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η κλήρωση των πλέι άουτ και των πλέι οφ, αλλά η ΑΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει αναστολή των αγώνων για τον λόγο ότι θα πρέπει να επικυρωθούν πρώτα οι βαθμολογίες έχοντας επιλυθεί κάθε δικαστική διαφορά.
Στο μεταξύ μέχρι χθες δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Μάρκο Νούνιτς.

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΘΑΝ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Πέντε παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Κίτρινη κάρτα είδαν οι Γκάμπριελ Τόρζε, Βαγγέλης Μόρας, Ματέο Μούζεκ, Θανάσης Παπάζογλου και Μανώλης Μπέρτος. Ο Θανάσης Παπάζογλου έφθασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα χάσει ένα παιχνίδι των «βυσσινί» στα play out. Στο όριο βρίσκονται ο Έργκους Κάτσε, ο Αντνάν Σετσέροβιτς, με έξι, που αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν δύο παιχνίδια, ενώ ο Μάρκο Νούνιτς, ο Αμρ Ουάρντα, ο Αλί Γκαζάλ, ο Ματέο Μούζεκ και o Ζαν Λουκ Ασούμπρε με τρεις και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020:
Νίκος Καρανίκας, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 7, Έργκους Κάτσε, Αντνάν Σετσέροβιτς 6, Βαγγέλης Μόρας, Μανώλης Μπέρτος 5, Νίκολα Στάνκοβιτς, Αλέξης Μιχαήλ, Τζόναθαν Μπούστος, Θανάσης Παπάζογλου 4, Μάρκο Νούνιτς, Αμρ Ουάρντα, Αλί Γκαζάλ, Ζαν Λουκ Ασούμπρε, Ματέο Μούζεκ 3, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Νίκολα Ζίζιτς, Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, Γκάμπριελ Τόρζε 1.

 

1.938 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που έγιναν με κόσμο, 39.324 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 6.554. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Ξάνθη-ΠΑΟΚ, όπου κόπηκαν 1.808 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 22.135 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 26ης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 22.135 εισιτήρια
Άρης - Ατρόμητος 6.240 εισιτήρια
ΟΦΗ - Λαμία 5.150 εισιτήρια
Παναθηναϊκός - Βόλος 2.053 εισιτήρια
ΑΕΛ - Αστέρας Τρ. 1.938 εισιτήρια
Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1.808 εισιτήρια
Πανιώνιος - ΑΕΚ Κεκλεισμένων των θυρών

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass