Δεν τα κατάφερε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2020 17:32

Σε αγώνα που διεξήχθη στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχτηκε με τον Α.Ο.Σελλάνων ισόπαλος 0-0, παρά την υπεροχή που διατήρησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Έχασε σωρεία ευκαιριών και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία που δεν του επέτρεψε να προσεγγίσει περισσότερο τη γραμμή παραμονής. Οι «πράσινοι» του Νίκου Φώλλα διατηρούνται, όμως, «ζωντανοί» στη μάχη της σωτηρίας και εξαιτίας των άλλων αποτελεσμάτων του ομίλου.
Με δύο εκπληκτικές χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων ξεκίνησε το παιχνίδι (16’ σουτ του Καραλούλη άουτ σε σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία από γύρισμα του Δραχαλίβα, 20’ σουτ του Τόλιου πάνω από τα δοκάρια από ενέργεια του Μπαλογιάννη), ενώ στο 33’ ο Γκαμπέτας προ του Σταυράκη ολιγώρησε και ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ στο 40’ με κεφαλιά του Μπακρατσά (από φάουλ του Μπιτέλη) που έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Νούσια.
Στην επανάληψη, οι Τσαριτσανιώτες συνέχισαν να πιέζουν τους Καρδιτσιώτες, χωρίς όμως και πάλι να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειές τους, με
χαρακτηριστικές στιγμές στο 60’ με σουτ του Τόλιου που κατέληξε σύρριζα άουτ, στο 63’ με ευθύβολο σουτ του Γκαμπέτα που κόντραρε σε σώμα αμυνομένου, στο 66’ - 72’ - 73’ με τρεις διαδοχικές κεφαλιές του Μπάμη που για λίγο δεν βρήκαν τον στόχο και στο 78’ με τετ-α-τετ του Τόλιου με τον Σταυράκη, από τον οποίο βγήκε νικητής ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικέα Ματθαίου Βουρνέλη και των βοηθών του Αλέξανδρου Κουφού - Τάσου Φράγιου. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Μάρκο (35’), Δραγατσίκης (49’ - συμπλήρωσε δέκα), Τόλιος (67’ - συμπλήρωσε τέσσερις), Μπαλογιάννης (90’+5’) των γηπεδούχων και οι Μετούσι (16’), Τζάνης (32’), Μπακρατσάς (41’) της καρδιτσιώτικης ομάδας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας) : Νούσιας, Μάρκο (75’ Μουλτσιάς), Δραχαλίβας (16’ λ.τρ. Δραγατσίκης), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μπάμης, Γκαμπέτας, Κοντοθανάσης, Μπαλογιάννης, Τόλιος, Καραλούλης (83’ Ντούφας).
ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μπαλτάς (56’ Τσαγκάς), Καλφούντζος, Τζάνης, Τζέκος, Χάδιαρης, Μετούσι, Τζουμάκης (90’+4’ Καστελλάνος), Κοντός, Μπιτέλης, Μπακρατσάς (90’ Κούλπας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass