Κλήρωση με ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2020 22:29

Τα ζευγάρια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Αρης αναδείχτηκαν από τη σημερινή διαδικασία κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, η οποία ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Για την Τετάρτη 4 Μαρτίου ορίστηκαν οι πρώτοι αγώνες

και για τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Η αυλαία θα ανοίξει στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη, ενώ το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας, με ώρα έναρξης στις 21:30. Υπενθυμίζεται ότι οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 22 ή 23 Απριλίου. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ; Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, με δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιθυμεί τη διεξαγωγή του τελικού σε ένα γεμάτο γήπεδο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτό εξαρτάται από την Πολιτεία. Ερωτηθείς για την έδρα του τελικού και αν θα επιλεχθεί το ΟΑΚΑ, όποιο κι αν είναι το ζεύγος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Θράκης απάντησε ότι «η απόφαση για το πού θα γίνει ο τελικός είναι της Εκτελεστικής Επιτροπής βάσει της προκήρυξης που έχουμε. Οπότε θα δούμε ποιοι θα μείνουν τελικά στον τελικό και τι θα αποφασίσει η Εκτελεστική». Όσο για το αν ο τελικός διεξαχθεί παρουσία κόσμου, απάντησε ότι «Πάντα, πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να γίνεται με κόσμο. Η απόφαση το να μη γίνει είναι πάντα της Πολιτείας. Η Πολιτεία εξετάζει τους λόγους με την αστυνομία κι ανάλογα αποφασίζει ότι δεν θα γίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση, οποιαδήποτε στιγμή κι αν ήταν να πει η Ομοσπονδία ότι δεν θα γίνει με κόσμο. Ίσα-ίσα». Ενόψει των δύο συναντήσεων ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, ο κ. Γαβριηλίδης ευχήθηκε «να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, να πάρουν την ευκαιρία όπως έγινε και στο βόλεϊ. Να γίνουν καλοί αγώνες και από τις τέσσερις ομάδες και να πάει ο καλύτερος στον τελικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass