Πέντε τελικοί μένουν για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ - ΠΛΗΡΕΙΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2020 22:22

Πέντε τελικούς καλείται να δώσει ο Απόλλων Λάρισας στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.


Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, οπότε θα αντιμετωπίσει στις 15:00 στη Φιλιππούπολη την ομάδα των Χανίων.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ο Απόλλωνας για να συνεχίζει να ελπίζει πρέπει να κατακτήσει πάση θυσία, τους τρεις βαθμούς.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς τα Χανιά προέρχονται από μεγάλη νίκη επί του Καραϊσκάκη με 5-1 και θα έρθουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Στον Απόλλωνα γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για εντός έδρας απώλειες, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Τόσο αυτό το παιχνίδι όσο και αυτό με τον Πλατανιά, που θα γίνει μετά από τρεις βδομάδες, χρειάζεται να κερδηθούν.
Από κει και πέρα, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννενα, οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και στο φινάλε της κανονικής περιόδου να είναι στα πλέι οφ.
Από αγωνιστικής πλευράς, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Αριαν Μπελά, οι παίκτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τα Χανιά.
Προβλήματα δεν υφίστανται, καθώς ο Ναζίμ εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και ο Καμπέρης με τον Κούλπα.

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή στη Λιβαδειά για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 κι «έπιασε» στην τρίτη θέση της κατάταξης τα Χανιά με 31 βαθμούς. Οι Πατρινοί προηγήθηκαν στο 15’ με τον Λαρισαίο Σάββα Σιατραβάνη, για να κάνει ο Λεβαδειακός την ανατροπή στο β’ 45λεπτο με τέρματα στο 72’ του Συμελίδη και στο 78’ με πέναλτι του Μάντζιου. Στο ντέρμπι των ουραγών, η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 στο νησί των Φαιάκων του Απόλλωνα Πόντου με γκολ του Παναγιωτίδη στις καθυστερήσεις (90+1’) και σημείωσε την πρώτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά από 16 συνεχείς ήττες.

 

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Η ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-1 εξόργισε τους οπαδούς της Παναχαϊκής, αφού η πορεία της ομάδας είναι κατώτερη του αναμενόμενου. Έτσι, αρκετά άτομα περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει στην Πάτρα και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν. Αρχικά, το συγκεντρωμένο πλήθος δεν άφηνε τους παίκτες να κατέβουν από το πούλμαν. Μπουκάλια νερού εκτοξεύτηκαν προς το πούλμαν, ενώ υπήρξαν και έντονες αποδοκιμασίες. Όταν οι παίκτες κατάφεραν να βγουν από το πούλμαν τα πράγματα ξέφυγαν περισσότερο και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε και ξύλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και οι παίκτες έδωσαν κατάθεση στις Αρχές για όσα διαδραματίστηκαν.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννινα     36-9     40
2. Απόλλων Σμύρνης     29-11     33
3. Χανιά     29-9     31
4. Λεβαδειακός     21-12     31
5. ΑΕ Καραϊσκάκης     28-25     28
6. Εργοτέλης     28-26     28
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
7. Απόλλων Λάρισας     24-21     27
8. Δόξα Δράμας     20-18     23
9. Παναχαϊκή     24-17     22
10. Πλατανιάς     23-30     20
11. Κέρκυρα     4-44     3
12. Απόλλων Πόντου     4-47     -3
* Ο Απόλλων Πόντου άρχισε τη σεζόν με -6 βαθμούς και η Κέρκυρα με -3 βαθμούς

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass