Ανακοίνωση - απάντηση του Κισσάβου Συκουρίου

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2020 16:23

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο προπονητής της Προοδευτικής Βερδικούσιας Κώστας Μπακλαβάς έδωσε η διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου, η οποία «στηρίζεται με επιχειρήματα και είναι βασισμένη σε γεγονότα», όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά η απάντηση του Κισσάβου Συκουρίου:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του προπονητή της Προοδευτικής Βερδικούσιας κ. Μπακλαβά. Μετά από αυτά όμως που διαβάσαμε και κυρίως στεκόμενοι στη φράση «φασιστοειδών ατόμων» η έκπληξή μας μετατράπηκε σε λύπη. Ο κ. Μπακλαβάς είπε την άποψή του. Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος θέλει να απαντήσει εκφράζοντας την άποψή του και θέτοντας τα εξής ερωτήματα στον κ. Μπακλαβά:
1) Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι η ΕΠΣΛ γνώριζε όλη την εβδομάδα την υψηλή επικινδυνότητα του αγώνα. Για ποιον λόγο; Μήπως είχε προηγηθεί κάτι στο ματς του πρώτου γύρου;
2) Πώς λέτε, κ. Μπακλαβά, ότι πρώτη φορά βιώσατε κάτι τέτοιο, τη στιγμή που στο ματς του α’ γύρου 30 και πλέον φίλαθλοι της Προοδευτικής μπήκαν εντός του αγωνιστικού χώρου, προπηλακίζοντας τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του Κισσάβου και επιτέθηκαν σε νεαρό φίλαθλο της ομάδας μας ρίχνοντάς του γροθιά, έχοντας κλειδί αυτοκινήτου ανάμεσα στα δάχτυλα επιδιώκοντας να βλάψει το μάτι του συγκεκριμένου φιλάθλου; Και τότε είχατε πει ευχαριστώ στους διαιτητές, αλλά επειδή δεν γράψανε τίποτα στο φύλλο αγώνα!
3) Υπηρετείτε το ποδόσφαιρο 42 χρόνια με αγάπη, όπως λέτε. Το ξέρουμε και το σεβόμαστε. Δεν γίνεται όμως μπροστά σας οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να λένε ότι στο επόμενο ματς μέσα στη Βερδικούσια όποιος έρθει εκεί από το Συκούριο θα πεθάνει εκεί κι εσείς να τα ακούτε και να μην λέτε τίποτα!
4) Χαρακτηρίσατε την επίθεση απρόκλητη. Πώς γίνεται αυτό, όταν μέσα στην εβδομάδα πριν τον αγώνα η διοίκηση του Κισσάβου είχε επικοινωνήσει με τη διοίκηση της Προοδευτικής και ζήτησε να μην έρθει κόσμος επειδή δεν θέλουμε να δοθεί συνέχεια και αντί αυτού να έρχονται 40 άτομα, τα οποία ήταν από την αρχή του αγώνα προκλητικά και μάλιστα με το σκορ στο 0-1 άρχισαν μέσα στην έδρα μας να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές μας, να τους κάνουν άσεμνες χειρονομίες και μάλιστα να τα ανεβάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης! Αυτό, σε συνδυασμό με αυτά που προηγήθηκαν στον α’ γύρο δεν ήταν πρόκληση, κ. Μπακλαβά;
5) Οσον αφορά στα παιδιά με τις φόρμες του Κισσάβου που αναφέρατε, καλύτερα να ρωτάτε πρώτα πριν πείτε πράγματα που σας εκθέτουν. Στο Δ.Σ. του ΣΦΑΝ Κισσάβου είναι και γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας. Τα παιδιά αυτά έχουν ρουχισμό της ομάδας σαν παίκτες που είναι και έρχονται φυσικά στο γήπεδο να δουν τους αγώνες της μεγάλης ομάδας. Θέλετε να πείτε ότι ενεπλάκησαν τα μικρά αυτά παιδιά, παρουσία των γονέων τους, ενώ οι γονείς τους σαν Διοίκηση ηρεμούσαν τους υπόλοιπους; Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ.
6) Θέλουμε κι εμείς σαν ΣΦΑΝ Κίσσαβος να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Ακρίβο, που με ηρεμία, αντικειμενικότητα και καθαρό μυαλό διηύθυνε τον αγώνα μέχρι το τέλος του, αν και εντός του γηπέδου δεν έγινε το παραμικρό.
ΥΓ1
Ο κόσμος διάβασε και την άποψη του ΣΦΑΝ Κίσσαβος, η οποία είναι με επιχειρήματα και βασισμένη σε γεγονότα και μπορεί να σχηματίσει εικόνα για τον υπαίτιο των επεισοδίων καθώς και για τον «ηθικό αυτουργό» (αν υπάρχει).
ΥΣ2
Οι σχέσεις των δύο σωματείων ήταν πάντα καλές και ελπίζουμε να είναι και στο μέλλον.
ΣΦΑΝ Ο «ΚΙΣΣΑΒΟΣ»
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1930»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass