Τρεις... πρωτάρηδες σε τελικό

ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2020 21:53

Χωρίς τον πολυνίκη του θεσμού των 19 τίτλων, Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ολυμπιακό των 9 τροπαίων, διεξάγονται σήμερα οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών.

Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται το Περιστέρι (17:00) στο πρώτο χρονικά ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, σε μία αμφίρροπη -όπως αναμένεται- «μάχη». Στις 20:00, η ΑΕΚ προβάλλει ως το φαβορί για πρόκριση στον τελικό, αγωνιζόμενη στην έδρα της ομάδας της Α2, Διαγόρα Δρυοπιδέων.
Από τις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά του θεσμού, η μόνη που έχει «σηκώσει» το τρόπαιο του Κυπέλλου στο παρελθόν είναι η Ένωση, με τέσσερις κατακτήσεις και πιο πρόσφατη αυτήν του 2018 απέναντι στον Ολυμπιακό.
O τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (16/2) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά από τη διεξαγωγή του All Star Game του ΕΣΑΚΕ στο ίδιο γήπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass