Πίτα με χαμόγελα και συμβουλές

ΕΚΟΨΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» - ΧΡ.ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ: ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2020 22:00

«Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για όλους εσάς που είστε παιδιά της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα Λάρισας, όπου ο δικός μας ρόλος είναι καθαρά παιδαγωγικός».

Τα λόγια του προέδρου της ερασιτεχνικής του Απόλλωνα Χρήστου Τερζούδη πριν την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, δείχνουν τον δρόμο που θέλουν να ακολουθήσουν τα παιδιά της ακαδημίας, τα οποία προέτρεψε τη νέα χρονιά να γίνουν καλύτεροι μαθητές, ποδοσφαιριστές αλλά και άνθρωποι, ακούγοντας προσεκτικά τις συμβουλές των δασκάλων τους, των προπονητών και τον γονιών τους, που συμβάλλουν σημαντικά να μάθουν τα παιδιά να αγωνίζονται και να εμπλουτίζονται με σωστές αρχές, για να δίνουν καθημερινά σκληρές μάχες στον μαραθώνιο της ζωής.
Ο ερασιτέχνης Απόλλων τίμησε και την εφημερίδα «Ελευθερία», εκφράζοντας τις ευχαριστίες στον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα, για τη μεγάλη στήριξη που προσφέρει η εφημερίδα αλλά και ο ίδιος σε όλες τις εκδηλώσεις, όπως επίσης και για τη σημαντική συμβολή στην έκδοση βιβλίου, όπου αναγράφεται η ιστορία του λαρισινού σωματείου και το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Οι «λιλιπούτειοι» άσοι απόλαυσαν ένα μεσημεριανό σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο καφέ «Mikel» στη Νεάπολη, παρότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι τυχεροί παρέλαβαν τα δώρα των χορηγών.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «THE MEDICAL PROJECT»
Παράλληλα με την κοπή της βασιλόπιτας έγινε ενημέρωση από τον χειρουργό ορθοπεδικό Γιώργο Μπασδέκη προς τους γονείς των αθλητών, για τα μεγάλα οφέλη που έχει το Κέντρο Πρόληψης, Αξιολόγησης και Αποθεραπείας «The Medical Project» της Λάρισας, που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στον χώρο της υγείας και ευεξίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό με την παρουσία αυστηρά επιλεγμένου επιστημονικού προσωπικού, επιτρέπει οι υπηρεσίες του κέντρου να απευθύνονται κυριολεκτικά στο σύνολο του πληθυσμού, ενώ εξασφαλίζει και εγγυάται τις πλέον αξιόπιστες και ασφαλείς διαδικασίες πρόληψης, αξιολόγησης, επανεκπαίδευσης και αποθεραπείας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass