Δείγμα θετικό για τον Τόρζε

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2020 22:02

Πρώτη προπόνηση χθες για τον διεθνή Ρουμάνο επιθετικό Γκάμπριελ Τόρζε με την ομάδα της ΑΕΛ και το δείγμα που είχαμε ήταν απόλυτα θετικό.

Τα στοιχεία του άρεσαν όχι μόνο στον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου αλλά σε όλους τους νέους του συμπαίκτες και αυτό που του λείπει είναι χρόνος προσαρμογής και φυσικής κατάστασης, αφού επτά μήνες δεν αγωνιζόταν σε ομάδα.
«Η επιλογή μου να παίξω στην ΑΕΛ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο ελπίζω να με δικαιώσει» μας είχε πει ο Τόρζε που στο παρελθόν είχε προτάσεις από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά οι συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των ομάδων δεν είχαν αίσιο τέλος.
Ο Γρηγορίου θα συμπεριλάβει τον παίκτη στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία μεθαύριο Σάββατο, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στη δεκαοκτάδα ή θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 16 Φεβρουαρίου.
Πάντως στις δεδομένες απουσίες που έχει η ομάδα (τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας και τραυματίες Ασούμπρε, Μασούρας) ήρθε πιθανόν μία ακόμα, αυτή του Τζόναθαν Μπούστος που υπέστη τράβηγμα στη χθεσινή προπόνηση και μάλλον δεν θα αγωνισθεί. Πρόβλημα είναι για τον Γρηγορίου ποιος θα παίξει δεξί χαφ στον αγώνα του Σαββάτου...

ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Ο ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Στέφαν Ζίφκοβιτς βρήκε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Μπορεί να έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ωστόσο ο 29χρονος Σέρβος αμυντικός συμφώνησε και έγινε παίκτης της Ζέτισου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Καζακστάν. Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Στέφαν Ζίφκοβιτς κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές, το πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020 και άλλες 12 το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019 με τη φανέλα της ΑΕΛ.

4.012 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν 59.957 εισιτήρια στους επτά αγώνες που έγιναν, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 8.565. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός που κόπηκαν 1.319 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19.133 εισιτήρια. Τέλος, δηλώθηκαν συνολικά 4.012 εισιτήρια στην αναμέτρηση ΟΦΗ-ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 22ης αγωνιστικής
ΟΦΗ - ΑΕΛ 4.012 εισιτήρια
Βόλος - Λαμία 1.658 εισιτήρια
Ολυμπιακός - Ξάνθη 24.521 εισιτήρια
Άρης - Πανιώνιος 7.945 εισιτήρια
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 1.319 εισιτήρια
Ατρόμητος - ΑΕΚ 1.369 εισιτήρια
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 19.133 εισιτήρια

 

100άρης ο Γρηγορίου...

100... ισοπαλίες στην προπονητική του καριέρα σε όλα τα πρωταθλήματα έφτασε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Έχει 33 στη Super League, 46 στην Β' Εθνική και 21 στην Γ' Εθνική. Σε 376 αγώνες έχει ακόμα 149 νίκες και 127 ήττες. Αυτό ανακοινώθηκε χθες από τη Super League.
56... εκεί σταμάτησε το σερί των αγώνων που σκόραρε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Έτσι το ρεκόρ των 57 το απολαμβάνει μόνος ο Παναθηναϊκός, αφού το υπερασπίστηκε.

 

Στην καλύτερη ενδεκάδα Κρίστινσον και Μιχαήλ

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 22ης αγωνιστικής υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ο Κρίστινσον και ο Μιχαήλ, τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Σένκεφελντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη, Ρόουζ, Φετφατζίδης, Γκάμα, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Κρίστισιτς (ΑΕΚ), Μάντζης (Βόλος) και Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass