Από το... αεροδρόμιο κατευθείαν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2020 20:37

Μεταγραφή... αεροδρομίου επιφύλαξε στους φίλους της ομάδας η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, καθώς λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής περιόδου εντάχθηκε στη δύναμη των «πρασίνων» ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Κοντοθανάσης.


Ο ταλαντούχος Βλαχογιαννίτης ποδοσφαιριστής βρισκόταν το τελευταίο 20ήμερο στην Αυστρία, όπου μετείχε στην προετοιμασία της SC Rheindorf Altach (ομάδα που βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής - Bundesliga) και έφθασε στην Ελλάδα χθες τα ξημερώματα, ενώ λίγες ώρες αργότερα υπέγραψε το δελτίο του στην Τσαριτσάνη.
Ο Κοντοθανάσης, γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή Βρασίδα, που ακόμη είναι ενεργός στη Δόξα Βλαχογιαννίου, γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1999 και έχει αγωνισθεί επί διετία στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ κατά τον φετινό πρώτο γύρο αγωνιζόταν στον Ηρακλή Νεάπολης.
Παράλληλα, η τσαριτσανιώτικη ομάδα απέκτησε τον επιθετικό Γιώργο Θεοχάρη (γενν. 3 Απριλίου 2000) που ανήκε στον Ατρόμητο Παλαμά και τον μέσο Χρήστο Τσούντσουρα (γενν. 2 Οκτωβρίου 2001) που αγωνιζόταν στη Δόξα Βλαχογιαννίου, αυξάνοντας τις επιλογές του προπονητή Νίκου Φώλλα, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass