«Τρίποντο» και στην Πάτρα

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (16:00 ΕΡΤ –SPORTS)

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2020 22:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αγωνίζεται στις 16:00 στο γήπεδο της Αγυιάς, με την Παναχαϊκή.


Παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου σήμερα, την Κυριακή και τη Δευτέρα, διεξάγονται σημαντικές αναμετρήσεις.
Οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι έστω και δύσκολα να πετύχουν μία ακόμη νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη και να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ελπίζοντας πως στο φινάλε θα αγωνιστούν στα πλέι οφ.
Το βέβαιο είναι πως αναχώρησαν χθες με καλή ψυχολογία για την Πάτρα μετά και το 4-1 επί της Δόξας Δράμας και πως ο τεχνικός Αριαν Μπελά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή κάρτες.
Στην αποστολή λοιπόν που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση και αναχώρησε για την Πάτρα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκέκας, Θεολόγης, Σκούπρας, Σουλιώτης, Καρρίκι, Ναζίμ, Κουρτεσιώτης, Καμπέρης, Κούλπας, Καρατάσιος, Μπιμάι, Χατζής, Λίταινας, Τασιούλης, Μπρέμπος, Γκουστάβο Σάντος, Σιφναίος, Μπαστακός, Γκουντρουμπής. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Νύκταρης και οι Νούσιος, Κωστούλας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Αθανασίου από την Ένωση Άρτας, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Λεωνίδα Δελή (Βοιωτίας), Κωνσταντίνο Λιόντο (Ηπείρου), 4ος θα είναι ο Δημήτριος Ψυχούλας (Βοιωτίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Κουλιάς (Κέρκυρας).
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Ξεκάθαρο προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2 έχει πάρει ο ΠΑΣ Γιάννενα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», μάλιστα, έχει τη δυνατότητα -τουλάχιστον- να διατηρήσει το +6 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς φιλοξενεί, μεθαύριο Κυριακή (2/2) στους «Ζωσιμάδες» τα Χανιά, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μία ημέρα αργότερα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναμένεται να έχει δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται στη Δράμα από την τοπική Δόξα. Οι άλλες δύο ομάδες της Κρήτης, Εργοτέλης και Πλατανιάς, έχουν την ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο» καθώς αντιμετωπίζουν Κέρκυρα και Απόλλωνα Πόντου, αντίστοιχα, δύο ομάδες που μοιράζονται την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το σπουδαιότερο, ίσως, παιχνίδι της αγωνιστικής, διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με τον ανεβασμένο Λεβαδειακό να υποδέχεται τη φιλόδοξη ΑΕ Καραϊσκάκης. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00     ΕΑΚ Κέρκυρας, Κέρκυρα – Εργοτέλης
16:00     Γήπεδο Αγυιάς, Παναχαϊκή – Απόλλων Λ. (ΕΡΤ Sports)
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2
14:45     ΠΑΣ Γιάνεννα – Χανιά (ΕΡΤ Sports)
15:00    Λεβαδειακός – Καραϊσκάκης
ΔΕΥΤΕΡΑ 3/2
15:00    Πλατανιάς – Απόλλων Πόντοu
17:00    Δόξα Δράμας – Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ Sports)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(μετά από 14 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννενα    33    24-6
2. Απόλλων Σμύρνης    27    23-6
3. Λεβαδειακός    26    17-9
4. Απόλλων Λ.     26    23-15
5. ΑΕ Καραϊσκάκης    24    23-19
6. Χανιά    24    19-7
7. Εργοτέλης    22    23-23
8. Παναχαϊκή    19    19-14
9. Δόξα Δράμας    17    18-17
10. Πλατανιάς    17    21-25
11. Απόλλων Πόντου    -3    3-39
12. Κέρκυρα    -3    3-36
*** Ο Απόλλων Πόντου άρχισε τη σεζόν με -6 βαθμούς και η Κέρκυρα με -3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass