Ο Φωτιάς διαιτητής στον αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΛ

ΚΑΙ ΑΖΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2020 20:06

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1, 2019-20.


Ο 31χρονος, Βασίλης Φωτιάς, από τον Σύνδεσμο Πέλλας, απόφοιτος Πολυτεχνείου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο, στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης, που εργάζεται σε εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών, ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:15 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2019-2020, στον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2 (19/10/2019), το Ατρόμητος-ΑΕΛ 1-1 (25/08/2019), τη σεζόν 2018-2019, για τη Superleague, στον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2 (11/02/2019) και το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 (14/04/2019).
Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Γεώργιος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτιος Φωτιάδης (Καστορίας) και παρατηρητής ο Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας). Στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Κοτσάνης (Δράμας) με βοηθό τον Κώστα Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Τον Αλιγιάρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν επέλεξε η ΚΕΔ ως διαιτητή στο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, που θα γίνει την Κυριακή (2/2, 19:30) στο ΟΑΚΑ. Ο 32χρονος ρέφερι είχε βρεθεί και πέρυσι στη χώρα μας, καθώς είχε «σφυρίξει» την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο (3-0), στο γήπεδο της Τούμπας. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ και Ακίφ Αμιραλί, 4ος διαιτητής ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά και VAR οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και Τρύφων Πετρόπουλος από την Αρκαδία.
Παράλληλα, ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία ορίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη και ο Τάσος Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου στο ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών της 22ης αγωνιστικής στη Super League έχουν ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 1/2
17:15 Βόλος-Λαμία: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), VAR: Κουμπαράκης (Θράκης), AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών), παρ.: Λιόλιος(Λάρισας)
17:15 ΟΦΗ-ΑΕΛ: Φωτιάς (Πέλλας),Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR: Κοτσάνης (Δράμας), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), παρ.: Δαγκλής(Μακεδονίας)
19:30 Ολυμπιακός-Ξάνθη: Καραντώνης (Ημαθίας), Καρατζίκας (Αθηνών), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Βρέσκας (Πιερίας), παρ.: Καρατζάς(Εύβοιας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2
15:00 Αρης-Πανιώνιος: Τάσσης (Ηπείρου), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Σέζος (Κιλκίς), AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: Ευαγγέλου (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), Μπαλτάς (Αχαϊας), 4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Τζιώτζιος (Θράκης), παρ.: Τοπούζης(Τρικάλων)
17:15 Ατρόμητος-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Νικολακάκης (Ηρακλείου), παρ.: Γκαϊτατζής(Δράμας)
19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Αγκάγεφ (Αζερμπαϊτζάν), Ζεϊνάλοφ (Αζερμπαϊτζάν), Αμιραλί (Αζερμπαϊτζάν), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας),AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), παρ.: Δάλλας(Ηπείρου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass